Orbán karácsonyi jókívánsággal felelt Demeter Márta kérdésére

2017. december 11. 18:51

Karácsonyi jókívánsággal válaszolt Orbán Viktor Demeter Márta Ghaith Pharaonról szóló kérdésére.

2017. december 11. 18:51

„És kérdésem az, örökölnek-e valamit Ghaith Pharaon vagyonából, és hogy milyen garanciát tud adni arra a magyar embereknek, hogy nem ön jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot?” – ezt kérdezte Demeter Márta, az LMP frakciójának képviselője Orbán Viktortól hétfőn a parlamentben.

A miniszterelnök a kérdésre annyit felelt: „Mélyen tisztelt elnök úr, tisztelt képviselő társam: boldog karácsonyt kívánok!”

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. december 13. 03:59
Nagyon furcsán kezd el röhögni, amikor Demeter Márta azt mondja: "az Ön vejével". Hirtelen behúzza a nyakát és visszafojtja a röhögést. Micsoda Tiborcz, ha nem a veje?
liberálzöld.
2017. december 12. 20:40
Előléptették az azeri baltás gyilkost Újabb apró sikert könyvelhet el a magyar diplomácia miután kiderült, hogy Rami Szafarovot előléptették Azerbajdzsánban. Az Artsakh Press értesülései szerint az azeri baltás gyilkost őrnagyból ezredessé léptették elő.
he-he
2017. december 12. 16:52
Orbán kb.ilyen primitív.
nyugalom
2017. december 12. 13:43
Hol ide ül,hol oda! Fő, hogy talált helyet a Parlamentben. Lapozzunk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!