Varga: A világszínvonal elérése a cél

2017. november 24. 16:47

A világszínvonal elérését kell célként maguk elé tűzniük a magyarországi cégeknek – mondta Varga Mihály Segesden.

2017. november 24. 16:47

A magyarországi cégeknek a világszínvonal elérését kell célként maguk elé tűzniük, ehhez hatékonyságra, versenyképességre és magyaros kurázsira is szükség van – mondta Varga Mihály Segesden pénteken.

A nemzetgazdasági miniszter a somogyi településen működő Ferrokov Vas- és Fémipari Kft. kapacitásnövelő fejlesztéséhez a Nagyvállalati Beruházási Támogatásból nyújtott 189 millió forintos hozzájárulást igazoló oklevelet adta át. Beszédében hangsúlyozta: Magyarországnak, a magyar gazdaságnak olyanná kell válnia, hogy ha abban egy vállalkozás megállja a helyét, biztosak legyünk benne, megállná a helyét Lengyelországban, Oroszországban, vagy Németországban is. 

Talián Bálint, az acélszerkezetek gyártását, felületkezelést végző Ferrokov Kft. ügyvezetője elmondta, a támogatással együtt 378 millió forintot költöttek egy termelésirányító központ kialakítására, gépek cseréjére, munkakörülmények javítására.

(MTI)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2017. november 24. 23:18
még kádár apánk kezdte az igérgetést amikor elkezdett süllyedni a hajo...fleto folytatta 2020-ra magyar csodát álmodott...fideszéknek is böfögni kell valamit....ki kéri számon a bullshitet...ja, senki...
noMores
2017. november 24. 22:48
És igen! Ebben kiválóan segíti őket a kiszámítható magyar adórendszer és alapos jól kimunkált, hatástanulmányokkal alátámasztott jogalkotás! A munkabérre rakó terhek és a vállalkozások adói a világon nálunk a legalacsonyabbak, a kutatás-fejlesztés támogatása és a szakképzési támogatások pedig az eget verik!
Béndek Péter
2017. november 24. 21:38
Jézus, segíts
Riwen
2017. november 24. 20:04
Akkor mondjuk engedhetnétek vállalkozni az embereket. Tudod, hogy ne egy adminisztratív pokollal kelljen szembenéznie annak, aki vállalkozni akar. Hogy ne fojtsa meg az adórendszer a cégeket. Hogy az EU-s támogatások ne a haverokhoz vándoroljanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!