Illegális bevándorlók szenvedtek balesetet Fejér megyében

2017. november 05. 09:28

Illegális bevándorlókat szállító személyautó szenvedett balesetet Ráckeresztúron,

2017. november 05. 09:28

Illegális bevándorlókat szállító személyautó szenvedett balesetet Ráckeresztúron – közölte vasárnap reggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A járműben, amely szombat éjjel ütközött fának Ráckeresztúr belterületén, tíz migráns utazott, mindannyian megsérültek, egyikük súlyosan. A balesetet követően az autó sofőrje elhagyta a helyszínt, a rendőrség keresi. 

Személyazonosságát és magyarországi tartózkodása jogszerűségét az utasok egyike sem tudta hitelt érdemlően igazolni, meghallgatásuk folyamatban van – tették hozzá.

(MTI)

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. november 05. 18:52
Ebben az egészben az egyik legpiszkosabb figura az, aki pénzért játszik mások életével. Remélem, megtalálják, a jutalma pedig precedens értékű lesz! Ha ezek a tetvek nem lennének, betojna a projekt, vagy teljesen nyilvánvaló lenne, hogy akinek migráns kell, az repülővel járna értük. Az illegális bevándorlók létszámához képest kevés menekültet pedig az első biztonságos országban kellene ellátniuk a nemzetközi szervezeteknek! Ehhez képest minden van, amit ennek a mocskos tervnek a kiötlői és végrehajtói nem szégyellnek.
választópolgár
2017. november 05. 12:29
Ugyanez a hír a propelleren: "Menekülteket szállító BMW karambolozott" Szombat este a Fejér megyei Ráckeresztúron ütközött fának egy BMW, amelyben 10 fiatal menekült utazott. A sofőr a helyszínről elmenekült, a balesetben egy menekült súlyos, kilenc könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség közleménye szerint egyik fiatal sem tudta hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen van Magyarországon. A sofőr a helyszínről elmenekült, a balesetben egy menekült súlyos, kilenc könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség közleménye szerint egyik fiatal sem tudta hitelt érdemlően igazolni, hogy jogszerűen van Magyarországon. A személyazonosságukat sem tudták igazolni, így a rendőrség nem közölte, milyen állampolgárokról van szó. A sofőrt keresik, a fiatalokat meghallgatták. Megy a szépítés: "fiatalok,menekültek" sajnálatra méltók. 5-ös bmw-vel...
teljesenertelmetlen
2017. november 05. 12:04
http://index.hu/kulfold/2017/11/05/testor_menekult_dan_bevandorlas_miniszter/ A liberális északon mát tudják milyen, amikor rettegniük kell a saját hazájukban. :)
Mich
2017. november 05. 11:48
Ez se történt volna meg, ha a németek vagy svédek repülőgépet küldtek volna értük...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!