Szélesi Zoltán a megbízott kapitány

2017. október 20. 17:43

Ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja a magyar válogatottat az idei utolsó két mérkőzésén.

2017. október 20. 17:43

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége arról döntött, hogy a magyar válogatottat ideiglenes megbízatással Szélesi Zoltán irányítja idei utolsó két mérkőzésén.

Az MLSZ Facebook-oldalán közölte, hogy az elmúlt két évben a nemzeti együttes pályaedzőjeként is dolgozó Szélesi Zoltán ül a kispadra a soron következő két barátságos találkozón, így november 10-én Luxemburgban, majd négy nappal később hazai pályán Costa Rica ellen. 

Elődje, a német Bernd Storck kedden közös megegyezéssel bontott szerződést az MLSZ-szel a sikertelenül megvívott világbajnoki selejtezősorozatot követően.

(MTI)

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. október 20. 19:50
Egy fontosabb kérdés: Tudja-e valaki, hogy énekelé-é Olga ma?!
kikicsoda
2017. október 20. 18:36
Sok lúd disznót győz. Storck-nak mennie kellett, mert megmodnta a 'szakértőknek' hogy mi a baj a magyar fociva, és a 'szakértőknek' ez nem tetszett. Most majd minden viszzatér a régi kerékvágásba, és a fiúk majd megint nagyon fognak akarni, meg majd nagyon igyekeznek, csak focizni nem fognak tudni. És mindezt majd a 'szakértők' nagy hozzáértéssel megint meg fogják magyarázni a tisztelt közönségnek ... és majd továbbra is minden marad a régiben. Miért kaptunk ki Andorra válogatotjától? Mart az abban játszó, főállásban villanyszerelők, tudják mi a munka, meg hogyan kell dolgozni, felelússégteljes munkát végezni egyénileg is és csapatban is. A magyar, elkényezetett foci-akarnákok erre persze képtelenek. És persze ezért 'vesztették el a bizalmukat' az edzőben (Strock-ban). Micsoda bohóc banda ...
rézoxid
2017. október 20. 18:17
Erre a két mérkőzésre semmi szükség nincs.
Magyari Béla
2017. október 20. 18:16
hát ez meg ki a fasz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!