Radnótinak nem tetszik, hogy Orbán „magyar emberekről” beszél

2017. október 31. 14:26

Az esztéta szerint inkább társadalomról, népről vagy lakosságról kellene beszélni.

2017. október 31. 14:26

„Oly sok mindent lehet például mondani arra, hogy társadalom, hogy nép, hogy lakosság, de minden politikus, imént is hallottam, a magyar emberekről beszél. Ez az Orbán-nyelv, a magyar emberekről beszélni” – ezzel a példával kívánta igazolni Radnóti Sándor esztéta a magyar közbeszéd romlását hétfőn az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Azt is kiemelte, hogy „nincs olyan párt, nincs olyan politikai tényező, aki meg merné mondani, hogy a migráns az nem valami gyalázatos dolog, hanem egy szerencsétlen menekült, akinek oltalomra van szüksége.”

Az adásban egyébként Rónai Egon műsorvezető tényként közli azt is, hogy Szájer József közvetetten zombinak nevezte a menekülteket. Szájer József erről szóló közleményét már hétfőn megosztottuk ezen a linken.

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. november 04. 07:36
Engem pl. jobban érdekel az antikrisztus és fasiszta Bokros Lalyos, mint ez Pitijáner Pali.
plaatila
2017. november 02. 08:04
Majd a legközelebbi magyarországi zsidó bányász-sztrájkon mondandó beszédében kérje ki magának a "magyar emberek" megnevezést.
Mindjárt
2017. november 01. 14:05
Magasan leszarom, nem érdekel a fidesz birkák zsidózása de akkor is szánalmas hiszen a gazdájuk, disznófejű vajda megmondta, hogy nekik a zsidók istenáldásai. Csúnya dolog zsidózni miközben a gazdájuk csontig nyal a zsidóknak. Kvesebb zsidózást és kevesebb zsidó seggnyalást ajánlanék a fidesz csürhének.
szervita
2017. november 01. 11:59
jav. hosszú éveken át. bocs
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!