Mellár Tamás elindulna a Fidesz ellen a választásokon

2017. október 03. 14:18

Függetlenként, a teljes ellenzék támogatásával indulna el az országgyűlési választásokon a Baranya megyei 1. választókerületben Mellár Tamás. A kormánypárttól eltávolodott közgazdász szerint csak így van esély arra, hogy ne a Fidesz szerezze meg a mandátumot.

2017. október 03. 14:18

Függetlenként, a teljes ellenzék támogatásával indulna el a jövő évi országgyűlési választáson Mellár Tamás a Baranya megyei 1.  választókerületben – adja hírül a Hír TV. A közgazdász szerint csak így van esély arra, hogy ne a kormánypárt szerezze meg a mandátumot, és az ellenzéknek a többi választókerületben is hozzá hasonló független jelölteket kellene jelölnie.

Mellárt, a Központi Statisztikai Hivatal volt elnökét egykor a Fidesz színeiben választották meg pécsi önkormányzati képviselővé, a párttól azonban már jó ideje eltávolodott, az elmúlt időben pedig többször is kemény bírálattal illette az Orbán-kormány gazdasági intézkedéseit és politikai lépéseit. A Szabadpécs néhány nappal ezelőtti cikkében még azt írta: Mellár a Bokros Lajos-féle Modern Magyarországért Mozgalom jelöltjeként indul a választáson.

 

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2017. október 03. 20:55
Szegény Mellár is meghibbant..mint a többi ballibsi okoska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mutimi
2017. október 03. 17:16
Azért beállni Bokroshoz..... szintet lépett.
Hunyadi Mátyás
2017. október 03. 17:10
Rendben, Tamás! Tessék sorba állni!
Tidal_wave
2017. október 03. 16:57
Ezek szerint mégiscsak igaza volt 1989-ben az SZDSZ-nek, amikor azzal kampányoltak, hogy a kommunisták és az MDF között bizony van egyfajta átjárás... Az egykori MDF-es Debreczeniből DK-s, Dávid Ibolyából Gyurcsány szekértoló, Gémesiből szintén gyanús figura, most meg Mellár Bokros pártjában. Az MDF-től a Fideszen át Bokrosig. Érdemes lenne előkeresni Mellár véleményét a Bokros, Gyurcsány és Bajnai csomagokról, most ezekkel cseresznyézik egy tálból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!