Újabb kavarodás az MSZP-ben: mégsem Hiller lenne az oktatás élén?

2017. augusztus 30. 18:21

Botka László kedden még az MSZP oktatási miniszterjelöltjeként mutatta be, szerdán már a Klubrádiónak tagadta, az oktatási tárcára pályázna Hiller István.

2017. augusztus 30. 18:21

Kedden Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje bemutatta a párt oktatáspolitikai programját, és annak fejét, a volt oktatási miniszter Hiller Istvánt.

A szocialista jelölt egyenesen úgy hivatkozott Hillerre, hogy „már volt és reményei szerint lesz is Magyarország oktatási minisztere”.

A Zoom.hu cikkéből azonban kiderült, közel sem ez a helyzet a párt oktatáspolitikájával kapcsolatban – a Klubrádió műsorában Hiller egyenesen tagadta, hogy Botka oktatási miniszterjelöltje lenne.

Hiller azt mondta, „Botka László nem tisztséget, hanem munkát ajánlott neki”. Hozzátette, érdemi konzultációt szeretne a „demokratikusan gondolkodó” oktatási szervezetekkel. Hiller István – aki 2006 és 2010 között már volt a Gyurcsány- és Bajnai kormányok oktatási minisztere – az MSZP kampányában az oktatással kapcsolatos programok kidolgozását fogja majd össze.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. szeptember 01. 09:17
Nem kerül olyan helyzetbe, hogy számon kérhetnék ígéreteit.
még fokozza
2017. augusztus 31. 18:01
Botkán most is rajta van a kabala órája.
balsors
2017. augusztus 31. 16:43
Ha összecsuklik az MSZP, mi lesz a FIDESZ táborral?
zolizolizoltan
2017. augusztus 31. 10:43
Botka már nem tudja visszavonni a Fidesz-bérencezését, amelyet nyilvánvalóan Hillerre is értett. Hja kérem, a politikusnak sohasem szabad begőzölnie, márpedig Botka vörös fejjel Fidesz-bérencezett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!