Fél éven belül újra jön Putyin

2017. augusztus 30. 09:25

Még idén visszatér Magyarországra Vlagyimir Putyin, hogy átvegye a Debreceni Egyetemtől kapott díszpolgári címét – állítja a Népszava.

2017. augusztus 30. 09:25

Fél éven belül újra Magyarországra látogat Vlagyimir Putyin – írja a Népszava. A lap szerint az orosz elnök a Debreceni Egyetemtől kapott díszpolgári címét fogja átvenni. Ezt már a mostani látogatásakor megtette volna, de az utolsó pillanatban változott a terv.

A Népszava kereste az egyetemet is. Az intézmény nem cáfolta az információt, de csak annyit reagált, hogy az időpont még egyeztetés alatt áll. A lap kereste a külügyminisztériumot, amely nem cáfolta, de nem is erősítette meg az értesülést, mondván: ez nem a hatáskörük.

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. augusztus 31. 08:42
Fidesz birkák! Orbán János Dénes a Magyar/Felcsúti Idők jeles szerkeztője írja, hogy „kihúztuk a nyelvünket mások ülepéből”. http://mandiner.hu/cikk/20170826_orban_janos_denes_bucsu_holland_modra Ha ti mondjátok, hogy kihúztátok a nyelveteket mások ülepéből akkor el is kell hinni nektek, hogy nyelveztétek mások ülepeit. Magyarán, nagyon sok segget nyaltatok. Tudjuk, hogy évekig nyelveztétek Kádár ülepét, utána Soros ülepét, utána Simicska ülepét és most már annyi ülepet nyelveztek, hogy magatok se tudjátok mikor kinek az ülepét nyelveztétek. Most a felcsúti cigány gazdátok Putyin ülepét nyelvezi, ahogy ti is.
illesl
2017. augusztus 30. 21:03
Beteg egy lap a Népszava... Amúgy pedig Isten hozza Elnök Úr. Ha jön, örülök!
pacal68
2017. augusztus 30. 20:04
Nagyon helyes!Putyin elnök mindig szivesen látott vendég Hazánkban mintahogy Benjamin Netanjahu is.
Akitlosz
2017. augusztus 30. 17:53
Hát, ha a Népszava mondja ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!