Gyakornokot keresünk!

2017. július 28. 14:34

Érdekel az újságírás? Kávéfőzés és előszobáztatás helyett beleugranál rögtön a sűrűjébe? Hírszerkesztés, szemlézések, interjúk, tudósítások, riportok: minden műfajban kipróbálhatod nálunk magadat. Jelentkezési határidő: augusztus 4-e.

2017. július 28. 14:34
Mandiner

Újságíró gyakornokokat keresünk a Mandiner.hu szerkesztőségébe.

A kiválasztott jelöltek 100 órás gyakornoki programban vehetnek részt: csak rajtatok áll, mit hoztok ki belőle. Kíváncsiak vagyunk rátok.

Küldd CV-det, bemutatkozásodat, motivációdat és esetlegesen már meglévő, eddigi legjobb cikkeidet vagy egyéb kreatív, médiás kvalitásaid bemutatását a mandiner kukac mandiner pont hu-ra, a tárgy legyen: Gyakornokság.

Várjuk jelentkezésedet 2017. augusztus 4-ig, péntekig!

Üdvözöl a
Mandiner szerkesztőség

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2017. július 29. 09:18
A Pintér Bence jó kezdő lesz nektek.
csombor
2017. július 29. 00:43
Van a Mandinernél nem gyakornok is? Eddig ez nem derült ki.
szekula
2017. július 28. 22:43
Azért ahhoz pofa kell, hogy az ingyenmunkát "életed nagy lehetőségeként" hájpolja valaki, pláne egy kapitalizmusszopó orgánumnál.
kérdés
2017. július 28. 22:36
Halkan jegyzem meg, asztalos, kőmíves, kárpitos, cipész, , stb. szakmában nem lehetne végre egy kis toborzást tartani, sőt ezeknek a szakmáknak a reklámozását fölturbózni? Megyeszinten nehéz jó szakit találni, de a politika véleményezése folyamatosan harsány. Feltételezem, nemcsak itt lenne rájuk égető szükség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!