Nőket molesztáló tinédzserbandát fogott el a rendőrség

2017. június 15. 10:12

Fiatal fiúkból álló tinédzserbanda zaklatta a Parlament környékén az arra járó nőket. A módszerük az volt, hogy ketten megközelítették és fogdosták kiszemelt áldozatokat, egyikőjük pedig videózott. Pár nappal az első bejelentés után a belvárosi nyomozók elfogták és előállították a fiatalokat.

2017. június 15. 10:12

A budapesti belváros közepén, a Parlament közeli utcákban abuzálta az arra járó nőket egy fiatal fiúkból álló banda – írja az Index. „A budapesti belváros kellős közepén, konkrétan a Parlamentnél és az attól délre eső utcákban – főleg az Akadémia utca, Zoltán utca környékén – napok óta egy 4-5 fős, kamasz fiúkból álló banda terrorizálja az egyedül közlekedő nőket. Módszerük: hátulról ketten megközelítik a kiszemelt áldozatot, egy harmadik a telefonjával videózza az esetet kicsit távolabbról, a többiek meg nézik és élvezik. A két »akcióhős« – természetesen egyszerre, úgy az igazán bátor, ugye? – ráugrik szerencsétlen nőkre, fogdossa, molesztálja, szexuálisan abuzálja őket, miközben zaklatásnak beillő szövegeket nyomnak” – írta az Indexnek az egyik áldozat. Egy másik bántalmazott nő szerint a fiatalok „nem utcagyerekek voltak, drága telefonjaik voltak, rendesen fel voltak öltözve és végig vihorásztak”. 

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságán három nő is tett bejelentést az esetről, mely szerint egy tinédzser fiúkból álló társaság zaklatta őket, szeméremsértő módon viselkedett velük, amit az egyik tagjuk mobiltelefonnal rögzített is. A feljelentések alapján a rendőrök büntetőeljárást indítottak, a nyomozás során pedig sikerült azonosítani az elkövetőket. Az egyik lefoglalt telefonon húsz különböző bántalmazásról találtak felvételt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akik sérelmére a fenti személyek hasonló bűncselekményt követtek el, jelentkezzenek személyesen az V. kerületi Rendőrkapitányságán, vagy a 01050/1871/2017. bűnügyi számra hivatkozva tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámon, illetve a 107-es és a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. június 15. 21:44
Nyilvánosságra kell hozni a nevüket, az életkorukat, a fényképüket, majd kezdődhet az elkövetések tárgyalása. Másodperceken belül örökre begyógyul az ügy.
zakar zoltán béla
2017. június 15. 14:35
Az oktatás-nevelés 2000. óta....
SonGoku nagyfaterja
2017. június 15. 11:20
Nőügyekkel nem foglalkozunk, tetszettek volna nem egyedül sétálgatni!
apoa
2017. június 15. 11:13
Már látják a jövőt. Ilyen lesz a divatos viselkedės nyugat-Európában!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!