Liberálisok: Boszorkányüldözés zajlik a civilek ellen

2017. június 12. 13:44

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke sajtótájékoztatóján felszólította a kormányt, hogy vonja vissza a civil szervezetek szabályozásáról való törvényjavaslatot.

2017. június 12. 13:44

A Magyar Liberális Párt elnöke arra szólította fel a kormányt, hogy azonnal vonja vissza a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényjavaslatot.

Fodor Gábor hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, politikai boszorkányüldözés zajlik a civil társadalommal szemben. A független képviselő azt is kérte, hogy az Országgyűlés fogadjon el egy határozati javaslatot, amelyben kiáll a civil társadalom függetlensége mellett. A liberális politikus emellett javasolta, hogy az állami cégek ne adhassanak pályáztatás nélkül támogatást civil szervezeteknek és kérte a Nemzeti Együttműködési Alap működének felülvizsgálatát is.

(MTI)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DavidBL
2017. június 12. 19:52
Boszorkányüldözés, avagy a sz.rkupac eltakarítása....
Bástyaelvtárs
2017. június 12. 19:42
meg kellett tennie ezt a bejelentést. Ez egy liberális demokrata kötelessége. Az , h ezek a bűnözők basznak rá az már egy másik történet.
péterx
2017. június 12. 16:45
Fodor Gábor az anti-Velencei...
hátakkor
2017. június 12. 15:42
Még egy év és Gabika is civil lesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!