Vegyvédelmi ruhában ment a paksi bizottsági ülésre az LMP-s képviselő

2017. május 23. 15:17

Sallai Róbert Benedek öltözékével arra akarta felhívni a figyelmet, hogy ő nem bízik az atomtechnológiában.

2017. május 23. 15:17

Túl vagyok életem legizzasztóbb bizottsági ülésén. 

A szokásos konstruktív hangulathoz képest kissé meglepett most Bencsik János, az »ez nem jelmezbál« tartalmú mufurc felszólalása. Erőst hárpis volt a dolog miatt, de ennek ellenére az ülés rendben lezajlott. A Paksi Atomerőmű vezérkara udvariassággal fogadta a »akcióm«, pedig egyszerűen annyit szerettem volna kommunikálni: ebben a technológiában én nem bízok egy kicsit sem - és nem is lehet megbízni ebben meggyőződésem szerint. Biztos vagyok benne egyrészt, hogy természetellenes ilyen mértékű kockázatnak kitenni az életet, másrészt biztos vagyok abban: ami elromolhat, az el is romlik. A 20. század közepén korszerűnek tűnő technika mára elavult, és a 21. század a megújulóké.” – írta a Facebookon Sallai Róbert Benedek az országgyűlés bizottságának Paksra kihelyezett ülésén.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2017. május 25. 19:00
Ha ezek ekkora energia szakértők én még Széllerőművet se bíznék rájuk. Pedig azt hittem a lapátokat meghajtani legalább alkalmasak. Tévedtem.
csurcsányi
2017. május 25. 15:57
Most akkor felhagy jövőre a politizálással vagy nem ?Legalább volt egy marha az ülésen aki kérődzőket képviselte!
Szőke Ciklon
2017. május 25. 10:04
Nap, mint nap találkozunk nagyon veszélyes technológiákkal, amit fegyelemmel, következetességgel, nagy odafigyeléssel kézben lehet tartani. De az utcán és az élet civil területén is állandó veszélynek vagyunk kitlve. Itt vannak például ezek az komolytalan LMP-sek, meg még néhány jelentéktelen, számottevő támogatással nem rendelkező biznisz párt nagypofájú, hőzöngő, magukat politikusoknak tituláló idétlen alakjai. Ezek nagyobb kárt okoznak és jobban mérgezik a közéletet, mint a plutónium. Úgy tudom, hgy ez az alak marhákat tart, amikről köztudott, hogy teleböfögik a légteret metánnal, ami nem annyira környezetbarát, mint amennyire ez a marha, meg a pártja környezetbarátnak vallja magát. Lehet, hogy a marhákat is le kellene cserélni valamilyen "ZÖLD-állatra?
írmag
2017. május 24. 12:58
Amikor a kommunizmus bűneiről lesz szó - várhatóan - rabruhában, csont soványan, ahogy az Recskhez "illő", fog megjelenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!