Párttá alakul az Identitesz

2017. május 27. 11:09

„Megmutatjuk azt a radikális nemzethűséget, ami mára kiveszett a magyar társadalomból” – mondta László Balázs, az Identitesz elnöke az Echo TV pénteki műsorában, miután bejelentette: párttá alakul a szélsőjobboldali mozgalom.

2017. május 27. 11:09

„Természetesen mi mindent tudunk, de mindennek megvan a maga ideje” – mondta László Balázs az Echo TV pénteki műsorában. Úgy látszik a párttá alakulásnak épp most van itt az ideje, hiszen az Identitesz elnöke bejelentette: párttá alakul a vállaltan szélsőjobboldali mozgalom. Az Identitárius Egyetemisták Szövetsége egy olyan jobboldali közösséget akar felépíteni, amelyet elmondásuk szerint nem köt a politikai megfeleléskényszer, az időszerűtlen történelmi témákban való megnyilvánulás és a politikai identitás visszafelé igazításának jelensége. „Megmutatjuk azt a radikális nemzethűséget, ami mára kiveszett a magyar társadalomból” – hangsúlyozta László Balázs, aki azt is elmondta: július 8-án, amikor párttá alakulnak, olyat fog látni ez az átpolitizált társadalom, amit már nagyon rég nem látott. 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tejfalussy András
2017. augusztus 17. 17:17
ÉS KONKRÉTAN MIT TEHETÜNK „Menzareform”-nak nevezik, hogy konyhasó helyett káliummal etetnek, itatnak. Az ivartalanító és életrövidítő hatásait bemérő biológus kutatók 1950-ben Nobel-díjat is kaptak! A kálisó nemzedékről nemzedékre csökkenti a szaporodóképességet! Például teljesen szaporodásképtelen lett a káliummal műtrágyázással megnövelt káliumtartalmú növényeket legelő hímbirkák 4. nemzedéke! A konyhasó helyett kóser tanúsítvánnyal árusított BONSALT kálisó is patkányméreg hatású! Nemrég 153 hazai férfi spermadonornak jelentkezett, és 150-ük spermáját minősítette hibásnak a spermalaboratórium! Itt tanulmányozhatók a hatásmérési bizonyítékok: HIHETŐMAGAZIN www.tejfalussy.com / Videó 10., Email könyv 52. és a korábbi www.aquanet.fw.hu honlapon, ami csak ezen az új honlapon belül működik, mert a médiafelügyelet „eltüntette” a magyarországi szerverről. Ne szavazzatok a népirtás megszervezésében és/vagy eltitkolásában bűnsegédkező egyik pártra és/vagy képviselőjelöltre sem! Verőce, 2017. 08. 17. Közzétette: Tejfalussy András oknyomozó mérnök, korábban minisztériumi, országgyűlési és tudományos akadémiai hatásméréstani szakértő feltaláló (Iratjel: röpirat-170817)
hátakkor
2017. május 29. 12:27
Alakulnak a "mit nem" pártok. A "mit igen", a miért és hogyan az nehezebb műfaj..
GeoCracker
2017. május 28. 21:37
Ez a kisnyilas már jóval korábban bejelentette, hogy pártot akar. https://endresy.blogspot.hu/2017/03/identitesz-es-elcsapatidentitas.html Mert anyuci biztos az asztal körül kergette a vasvillával, ha nem volt pártja. Vajon mi lesz a nagy dobás? Pogromot rendez. Ahol saját kezével tépi ki a még dobogó szíveket. Idióta fasiszta.
br-o
2017. május 28. 20:46
Látom ezt az arcot, vagy a Kettős Mérce arcait, és azon töprengem, talán mégis volt valami a frenológiában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!