Nehéz időszak áll mögöttem

2017. május 10. 10:18

Valóban nehéz időszak áll mögöttem, nem tagadom, nagyon megviselt, ami az ötkarikás játékokon történt, hogy a bíró megfosztott a sikertől. Interjú.

2017. május 10. 10:18
Lőrincz Viktor

„Sokáig padlón volt, most a mennyekben érzi magát?

Valóban nehéz időszak áll mögöttem, nem tagadom, nagyon megviselt, ami az ötkarikás játékokon történt, hogy a bíró megfosztott a sikertől. Elvesztettem a motivációmat egy időre, azonban túl tudtam lendülni ezen. Az Eb-re már úgy utaztam el, hogy mindenképpen nyerni akarok, hogy feledtessem a kudarcot.

Lelkileg vagy fizikálisan volt nehezebb felkészülni?

Fejben kellett inkább felpörögni. Végül is megoldottam ezt, rávettem magam, hogy még keményebben eddzek, mert csak így érhetem el azt, hogy ne kerüljek még egyszer rossz helyzetbe. Mindenkit tisztán le kell győznöm, akkor a bírók sem nyúlhatnak bele a meccsekbe. A korábbi szövetségi kapitány Struhács György adott egy jó tanácsot, ne érmes akarjak lenni, hanem aranyérmes. Megfogadtam.”

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csocsolecso
2017. május 10. 18:57
Konkrétan az életjáradékát bukta el a bíró miatt. Azért ezt nem egyszerű feldolgozni.
di maggio
2017. május 10. 11:21
Így viselkedik egy sportember.
zakar zoltán béla
2017. május 10. 10:40
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!