Befenyítették az erdélyi autópálya építőjét a románok: szerződést bontanak, ha nem halad az építkezés

2017. április 27. 18:58

Ha nem tartják a határidőt, a román kormány felbontja a szerződést, közölte a lassan dolgozó autópályaépítővel a román szállításügyi miniszter.

2017. április 27. 18:58

„Nem haladnak megfelelőképpen a munkálatok a Szászsebes - Torda autópálya első szakaszán, ezért behívtam a minisztériumba a kivitelezőt, ahol írásban vállalta, hogy betartja a határidőt, máskülönben felbontom a szerződést” – jelentette be szerda este Răzvan Cuc román szállításügyi miniszter az Agerpres román nemzeti hírügynökség híre szerint.

„Világosan megmondtam, hogyha nem tartják a határidőt, felbontom a szerződést” – mondta Cuc, a közszolgálati román televízió adásában. A miniszter beszámolt arról, hogy a Lugos-Déva pálya 28,5 kilométeres szakaszából 15 kilométert már átadtak a forgalomnak. Egy másik szakasz 80, egy következő mintegy 50 százalékban épült fel. Mindkét épülő szakaszt még idén átadják a forgalomnak, írja az Agerpres.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2017. április 28. 18:23
Ahogy a képet elnézem ott is föltalálták a "síkvidékre viaduktot" prjektet-hátha drágább lesz...
Tehetős Totó
2017. április 28. 13:03
Talán valakit be kéne építeni a talapzatba. Kell a nő a pályára!
Gyéressy Károly
2017. április 28. 12:51
És az Észak-erdélyi pálya Kolozsvár-országhatár szakaszával nem kéne sietni?
brekker
2017. április 28. 08:41
A kitalált román nemzet alapját jelenti Erdély, ahol a román hegyi pásztorokká vált római légionáriusok nyelvüket megőrizve túlélték a népvándorlásokat. Aztán mindig kiderül, hogy túl nagy a kabát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!