Elbúcsúztatták Torgyán Józsefet

2017. február 14. 13:10

Kedden délelőtt búcsúztatták Torgyán József egykori minisztert a Szent István-bazilikában. A búcsúztatón részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.

2017. február 14. 13:10

Több százan vettek végső búcsút Torgyán József egykori földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztertől, a Független Kisgazdapárt (FKGP) volt elnökétől kedden délelőtt Budapesten, a Szent István-bazilikában.

A búcsúztatáson mások mellett megjelent Orbán Viktor miniszterelnök, Gulyás Gergely és Jakab István országgyűlési alelnök és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is.

A család, a barátok és az egykori politikustársak nevében búcsúzók mindegyike azt emelte ki: Torgyán József életútját a vidék és a vidékiek iránti mélységes elkötelezettség, az elesettek iránti empátia és segítőkészség jellemezte.

Torgyán József január 22-én, életének 85. évében hunyt el. (MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. február 14. 18:11
"Torgyán József életútját a vidék és a vidékiek iránti mélységes elkötelezettség, az elesettek iránti empátia és segítőkészség jellemezte." De azért Budapesten élt és ott is halt meg. Torgyán nem volt valami hiteles vidéki, bár a legtöbb budapestinél nyilván sokkal többet értett hozzá.
simonvitéz
2017. február 14. 15:20
RIP!
Szívemből magyar
2017. február 14. 14:19
Jó hazafi volt, nyugodjon békében!
Poszata
2017. február 14. 13:25
Nyugodjon békében. Tehetséges ember volt. Ha Amerikába születik, még elnök is lehetett volna belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!