Csiszár Jenő lesz a milánói főkonzul

2017. január 25. 22:10

Csiszár Jenő lesz az új milánói főkonzul – erősítette meg a Magyar Nemzet értesülését Menczer Tamás külügyi szóvivő a HVG-nek. Csiszár jelenleg a Külgazdasági és Külügyminisztérium „felkészülési állományában” van, és ősszel foglalja majd el új állomáshelyét.

2017. január 25. 22:10

Csiszár Jenő állhat a milánói főkonzulátus élére – írta meg korábban a Magyar Nemzet. A hírt Menczer Tamás külügyi szóvivő meg is erősítette a hvg.hu-nak.

Menczer elmondása szerint Csiszár Jenő jelenleg a Külgazdasági és Külügyminisztérium „felkészülési állományában” van, hogy ősszel, a „normál váltási időszakban” elfoglalja új állomáshelyét. Menczer Tamás azt is hozzátette: a jelenlegi milánói főkonzul, Timaffy Judit Vilma nagyköveti megbízást kap.

Csiszár Jenő – akit legutóbb a Magyarország szeretlek! című műsor egyik csapatkapitányaként lehetett látni a televízióban – korábban már élt az észak-olasz városban, így nem lesz neki teljesen idegen a környék.

 

(Kép: MTVA/Nagy Zoltán)

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2017. január 31. 18:02
Én azért nem nézem elvből az ilyen műsort, mert szeretem Magyarországot. Fenntartom a véleményemet, kiegészítve azzal, hogy ilyet még Gyurcsány sem mert volna meglépni.
antioxi
2017. január 28. 08:26
Colleen B. Bell is jó nagykövet volt, ő is a szórakoztató iparból ment a diplomáciába.
Akitlosz
2017. január 28. 01:09
Mire fel?
zakar zoltán béla
2017. január 26. 20:27
Anyukám világa
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!