Semjén terjesztette fel Bayert a lovagkeresztre

2016. november 30. 13:38

Az MSZP-s Harangozó Tamás közérdekű adatigénylésére adott válaszból kiderült: Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt az, aki Bayer Zsoltot felterjesztette a lovagkeresztre, méghozzá a GULAG rabtelepein fogvatartottakkal való érzelmi azonosulásért, az erdélyi magyarság életének hiteles bemutatásáért.

2016. november 30. 13:38

Semjén Zsolt terjesztette fel Bayer Zsoltot a Magyar Érdemrend lovagkeresztjére „A GULAG rabtelepein fogvatartottakkal való érzelmi azonosulásért, az erdélyi magyarság életének hiteles bemutatásáért.” – derül ki abból a hivatalos dokumentumból, amit közérdekű adatigénylésére válaszol megkapott Harangozó Tamás MSZP-s képviselő a Miniszterelnöki Kabinetirodától.

Az indítványozó pedig A GULÁG-okban Elpusztultak Emlékének Megörökítésére Alapítvány elnökhelyettese volt, de csak magánakcióként, az alapítvány elnöke később emiatt le is mondott posztjáról.

Harangozó Tamás egyébként korábban összesen 13 levelet írt a különböző minisztériumoknak, amelyek azonban nem adtak neki választ Bayer kitüntetésével kapcsolatban. Éppen ezért végülis nem is az írásbeli kérdésére adott válaszban, hanem közérdekű adatigénylést követően kapta meg azt az információt, amit kért.

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2016. december 06. 15:24
Ez a demagóg, felfújt berzenkedés egy kitüntetés miatt már-már nevetséges! Korábban mindenki megérdemelte, tökéletes volt, bárki is terjesztette fel? Miért fáj ez ennyi embernek? Vagy csak egy rétegnek fáj??
Zokni
2016. december 06. 08:24
Gondoltam. Sem lovat, sem keresztet nem látott még életében.
bumburi
2016. december 01. 22:41
Jól tette, Bayer Zsolt az aki az utóbbi 25 évben díjazottak közül leginkább érdemes volt a lovagkeresztre :)
kelebala
2016. december 01. 19:45
És ha Semjén Zsolt, akkor most mi is a probléma? Semjén Zsolt, vagy Bayer Zsolt, vagy a lovagkereszt? Vagy hogy valami van, vagy igen hogy nincsen, de mégse van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!