Tasnádi: Tartozott, odamentem, szétütöttem az agyát. Ennyi!

2016. szeptember 21. 14:34

Tartozott, ezért odamentem és szétütöttem az agyát – Tasnádi Péter saját bevallása szerint ez volt a legdurvább dolog, amit életében elkövetett.

2016. szeptember 21. 14:34

Gyermekkoráról és nőügyeiről is beszélt a TV2-nek a pénteken 16 év után szabadult Tasnádi Péter. A vállalkozó, aki 16 év után pénteken szabadult a börtönből, a TV2-nek mesélt arról is: majdnem katona lett, de sajnos nem volt ehhez megfelelő a viselkedése.

Tasnádi elmondta: soha nem tudott beilleszkedni sehová, mert mindig ő akart lenni a főnök. Beszélt nőügyeiről is. Ebből kiderült, hogy 19 évesen volt először barátnője, azóta viszont öt nőt is elvett feleségül. Saját bevallása szerint viszont összesen 1000-2000 nőhöz volt köze az évek során, és általában nem ő szakított, hanem a nők vele, mert ő képtelen volt erre.

Ennek kapcsán előjött, hogy egyik volt feleségét és annak élettársát meg akarta ölteni. Tasnádi szerint Magyarországon már az is emberölés előkészületének számít és 1-től 5 évig terjedő szabadságvesztést ér, ha egymásközt beszélgetnek az emberek arról, hogy meg kellene ölni valakit. 

A TV2 riportjából kiderült az is: Tasnádinak nincs autója, ezért most is vonattal jött Budapestre Egerből, ahol az élettársával él. A vállalkozó nagyon élvezi a budapesti tömegközlekedést, bár még gyakorolnia kell, mert az nem tudja, hogyan kell jelezni, ha le akar szállni.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2016. szeptember 24. 09:43
a balliberális erő és verő ember. A rettegett zsidó maffiafőnök. Vajon mi lesz a következő dobása???
Bihari Hunor
2016. szeptember 22. 22:05
Ez a kép is sokat mond ezekről a gazemberekről: http://kepfeltoltes.hu/160922/Juszt_Tasnadi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Peter8811
2016. szeptember 21. 20:18
Nekem Bokros Lalyos tartozik a fele nyugdíjammal. Mit javasolsz? Én nem tudom szét ütni az agyát, mert nincs neki.
BőröndÖdön
2016. szeptember 21. 19:56
Péter,miért nem mész haza...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!