Nézze meg Orbán Viktor unokáját!

2016. szeptember 07. 08:24

A TV2 „megszerezte” az első fotót Orbán Viktor unokájáról, Tiborcz Alizról. A kép a kislány keresztelőjén készült.

2016. szeptember 07. 08:24

A hamarosan két hónapos Tiborcz Alizt a hétvégén keresztelték meg egy vidéki kápolnában, ennek apropóján készült az a kép, ahol a kislány nagypapája, Orbán Viktor mellkasán fekszik, és amelyet ezt követően „megszerezett” a TV2, és elsőként mutatta meg a nagyközönségnek.

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. szeptember 08. 09:20
A kicsi nem tehet semmiről...
noMores
2016. szeptember 08. 08:21
Milyen édes és mennyire találó, hogy a hívek királyi utódokhoz hasonlítják, és mennyire igazuk van:))) A budai vár - Viktor extra kérésére rátoldott - erkélyéről fogja majd szemlélni büszkén az alattvalóit:DD Lesz békemenet a porontyért? Megérdemli, meg az a büdös lipsi söpredék, hogy lássa, mekkora a szeretet meg az összefogás:DDDD
Strassnoff Ignác
2016. szeptember 07. 23:02
Gyerek. Ártatlan. Nem lopott még se fát, se egyebet. Bár biztos vagyok benne, hogy már most nagyobb vagyon van a nevén, mint a magyarok 90%-ának, de hát nem ő tehet róla. Míg van kit meglopni az országban, addig biztosítva van a gazdag és boldog jövője. Sajnos a családi háttere jó eséllyel garantálja, hogy mi lesz belőle is. Bár vannak kivételek. Például a Ceausescu házaspár nagyobbik fia, Valentin anno szakított a családdal és becsületes munkából élt, de az ilyen csodák nagyon ritkák.. Azt a viccet ismeritek, hogy meddig aranyos a cigány gyerek? Míg nem éri fel a zsebedet.
katus
2016. szeptember 07. 20:05
Vona Gábor 7 órája · Benedek ötödikes lett és elkezdi tanulni a történelmet. Már nagyon vártam ezt a napot. Mivel mind az anyukája, mind jómagam történészek vagyunk, szakmai ártalom, hogy alaposabban nézzük át ezt a tankönyvét. Nos, nagyon felhúztam magam, mert a könyvben továbbra sincs említés a sorsdöntő pozsonyi csatáról, bezzeg, az augsburgi vereség kiemelve, a kalandozások elemzését pedig inkább hagyjuk. Nemrég arról beszéltem a soltvadkerti értelmiségi találkozón, mennyire fontos, hogy gyermekeinket büszke és győztes tipusú emberekké neveljük. A történelemtanításunk azonban továbbra is posztkommunista, vagyis vesztes- és bűnös tudatra nevel. "Tanuld meg, kisöcsém, hogy te egy kicsi, lúzer és rabló nép fia vagy!" Ezzel szemben azt kellene mondani: "Tanuld meg, hogy magyar vagy. Attila unokája, Árpád fia. Egy győztes, szabadságszerető és bátor nemzet fia. Legyél méltó hozzá, és legyél mindig hazafi!" Ugye, van különbség? Eközben mai hír, hogy a nyolcadikos könyvben már benne van Orbán Viktor 2015-ös beszéde. Van-e összefüggés a két dolog között? Szerintem van. Valószínűleg ez is egy posztkommunista jelenség...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!