Az Olimpiai Játékok anatómiája

2016. augusztus 10. 15:16

A szemünk elé táruló 2016-os Olimpiai Játékok titáni méretű bűnözés következménye, amelyet elrabolt pénzből finanszíroznak, és amely tökéletes szimbóluma a beteg és rothadó világnak, amely civilizációt játszott.

2016. augusztus 10. 15:16
Táborszki Bálint

„Itt, az Ellenpropaganda oldalán számos alkalommal beszéltünk a nyugati civilizáció összeomlásáról egy közelgő – igazság szerint már kibontakozó – végítéletben. Brazília és Venezuela ilyen tekintetből élenjáró társadalmak, amelyek nyíltan vezetik az utat az olyan országok számára, mint Magyarország, és talán mint a magántulajdon szentségét és a kapitalizmust még hírből sem ismerő, egész Kelet-Európa. Ez a végítélet nem egy hatalmas esemény lesz, amely nyíltan jelezni fogja mindenki számára, hogy eljött a világvég, hanem pontosan az a folyamat, amit Brazília járt be az elmúlt száz évben: napról napra lassan emelkednek az árak, csökken a termékek mennyisége és minősége. Ismerős termékek lassan eltűnnek a polcokról. Ha az ember figyelmes, manapság is láthatja, hogy éppen ez történik. Akinek van otthon, az esetleg vegyen elő egy évtizeddel ezelőtti TESCO újságot, hasonlítsa össze az árakat illetve a termékek akkori és jelenlegi adatait. A ruhákat, az autókat, a használati tárgyait az ember egyre később és később akarja majd lecserélni.

A közelgő felhők nem villámcsapást hoznak, hanem lassú, mérgező esőcseppeket, amelyek elmossák az életszínvonalunkat.

DE! Végső soron az Olimpiai Játékok célja nem is a fenntartható gazdasági fejlődés és gyarapodás, hanem a Cirkusz biztosítása Juvenalis bölcs szavai nyomán, amit mi nem, az ellenségünk viszont megszívlelt. Tehát élvezzük a sikereket, koccintsunk boldogan, és egy pillanatra se gondoljuk azt, hogy a szemünk elé táruló 2016-os Olimpiai Játékok titáni méretű bűnözés következménye, amelyet elrabolt pénzből finanszíroznak, és amely tökéletes szimbóluma a beteg és rothadó világnak, amely civilizációt játszott.”

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Falafel
2016. augusztus 11. 11:11
Egy újabb zsidó, aki rasztafárinak képzeli magát attól, hogy elszívott egy bólót.
néhai Ch.Pilot
2016. augusztus 11. 00:37
Táborszki maga sem hiszi azt, amit ír. Egyszerű feltűnési viszketegség, polgárpukkasztás.
luisbathhelena
2016. augusztus 10. 23:16
Mondjuk ez a fazon ránézésre még 5 métert nem futott, az biztos
fogd a pénzt és kuss
2016. augusztus 10. 22:38
Ez egy szimpla fasz......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!