Stumpf: Nemet kellene mondania a kvótára az ellenzéknek is

2016. augusztus 24. 11:50

A baloldal nem tudja legyőzni a Fideszt a kvótaellenes népszavazáson, ezért az ellenzék egyetlen esélye, hogy beáll a Fidesz mögé, és ő is a nemet támogatja – mondta lapunk főmunkatársa, Stumpf András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Varga Áron, a HVG újságírója ugyanakkor úgy véli: a baloldal ezzel elveszítené a becsületét.

2016. augusztus 24. 11:50

A baloldal nyilvánvalóan nem tudja legyőzni a Fideszt a kvótaellenes népszavazáson, mert az ő szavazóik is úgy gondolják, hogy nem szeretnék, ha Brüsszel mondaná meg, hogy mi történjen Magyarországon – mondta Stumpf András az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Lapunk főmunkatársa ezért úgy gondolja, hogy ha az ellenzéknek van egy kis esze, akkor beáll a Fidesz mögé, és azt mondja a híveinek: menjetek el, és szavazzatok nemmel.

Ezzel szemben Varga Áron, a HVG újságírója úgy véli, hogy ezzel a húzással a baloldal elveszítené a becsületét, és a szavazóinak egy részét. Varga szerint ugyanis nincs szükség olyan pártra, ami ugyanazt mondja, mint a Fidesz, csak puhábban. Ez egy stratégiai jelentőségű kérdés – tette hozzá.

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Samott
2016. augusztus 25. 09:25
En igazabol azt nem ertem, miert porog ezen ennyit mindenki. Ez a nepszavazas csak a fideszeseknek fontos, ok el fognak menni es nemet mondanak. Husegesku. Mindenki mas miert foglalkozna vele? Nyilvan nem lehet igent mondani erre a kerdesre, de aki nem fideszes miert venne reszt a fidesz kisded jatekaban? Otthonmaradsz a seggeden es leszarod hogy megint elbasznak nehany milliard forintot arra, amit amugy egy kormanyhatarozattal is letudhattak volna.
pollip
2016. augusztus 25. 09:08
Szerintem az ellenzék tartson ki az igenek mellett továbbra is. Stumpf ingyen tanácsadója lett az ellenzéknek?
Mich
2016. augusztus 25. 00:51
Milyen gyenge ez a hvg-s propagandista...! A hvg helyében én elzavarnám a P-ba...
Mich
2016. augusztus 25. 00:37
A magyar-gyűlölők vádolják a magyarokat idegen-gyűlölettel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!