Foci: kispályákra ad milliárdokat a kormány

2016. június 20. 17:59

Marseille-ben jelentette be a miniszterelnök, hogy a kormány 1,9 milliárd forintot biztosít a jövőben a fővárosi kispályák és alacsony osztályú egyesületek sporttelepeinek felújítására, újjáépítésére.

2016. június 20. 17:59

A kormány 1,9 milliárd forintot biztosít a jövőben a fővárosi kispályák és alacsony osztályú egyesületek sporttelepeinek felújítására, újjáépítésére.    

A FourFourTwo magazin beszámolója szerint erről Orbán Viktor miniszterelnök, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, valamint Vági Márton, a szervezet főtitkára folytatott megbeszélést szombaton Marseille-ben, a Magyarország-Izland (1-1) Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt.

A megállapodásról Orbán Viktor a Magyar Sportújságírók Szövetsége által szervezett ebéden számolt be a futball Eb-ről tudósító magyar újságíróknak.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. június 21. 08:09
Ez bizony a tömegsport azaz az egészséges élet felé egy lépés.
Neville
2016. június 21. 00:46
Helyes, Bp-n alig maradt focipálya a tömegsport számára. Pedig ez mint az átlagemberek, mint az utánpótlás számára fontos. Ez a hátország!
HattoryHanzo
2016. június 20. 21:41
"A kormány 1,9 milliárd forintot biztosít a jövőben a fővárosi kispályák és alacsony osztályú egyesületek sporttelepeinek felújítására, újjáépítésére." "A tervek szerint ennek a kazánháznak a segítségével fogják majd fűteni a Puskás Akadémia két új edzőpályájának a talaját. Az egész rendszer kivitelezése potom 3,1 millárd forintba kerül sajtóhírek szerint, amihez az Akadémia 2,55 milliárd forintos tao-támogatást kért és kapott is."
kitiltott
2016. június 20. 20:26
csak itt a mi 400 méteres környezetünkben (óbuda lakótelep)megszünt 6 egykori focipálya egyből kutya futattó lett kettőből parkoló.. három meg be lett építve
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!