Szigetvári szerint valójában Orbán a leggazdagabb magyar

2016. május 14. 14:31

Összeszámolta az Együtt, hogy szerintük mekkora vagyona lehet Orbán Viktornak, amelyet nem ő, hanem a párt szerint „strómanok” kezelnek. Ez alapján arra jutottak, hogy Orbán Viktor lehet a leggazdagabb magyar. Szigetvári Viktor bejelentette: tájékoztató kampányt indítanak a miniszterelnök vagyonosodásáról.

2016. május 14. 14:31

Strómanjain keresztül Orbán Viktor miniszterelnök a leggazdagabb magyar, 205 milliárd forintos vagyonával – mondta az Együtt elnöke szombati, budapesti sajtótájékoztatóján. Szigetvári Viktor közölte, a héten jelent meg a száz leggazdagabb magyarról szóló kiadvány, de az Együtt elvégezte azt a munkát, amit a kiadvány szerkesztői nem, és összeadták Orbán Viktor vagyonát, „amelyet strómanok kezelnek”, többek között a médiaiparban és az építőiparban. Ez alapján szerintünk Orbán Viktor Magyarország legsikeresebb vállalkozója 205 milliárd forintos vagyonával – mondta. Hozzátette: ez 15-20 év alatt „csodálatos vagyonosodás”. 

Szigetvári Viktor szerint attól, hogy Orbán Viktor megkéri a családtagjait, a politikai érdekköréhez tartozó strómanokat, hogy kezeljék a pénzét, attól még az a pénz az övé marad. Fontos, hogy mindenki megismerje, nem tisztességes nagyvállalkozók Magyarország leggazdagabb emberei, hanem Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, aki az adófizetők pénzén gazdagodott meg – hangsúlyozta. Jelezte: ennek érdekében tájékoztató kampányt is indítanak. A politikus szólt arról is, hogy a párt megítélése szerint bűn, ha adófizetői pénzből vagyonosodnak emberek, „akik önmaguk tehetsége folytán nem tudtak volna meggazdagodni”.

Összesen 288 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. augusztus 23. 15:58
gyüttment szivi talán sorold fel a strómanokat és kinek mennyi az annyi!!!
írmag
2016. május 15. 10:06
Hű, de nagyon vágynátok legalább egy kis takaróra, ami elfedné az ocsmány privatizálás ügyletét. Ebből is látszik, hogy a számonkérés nem maradhat el a komcsi bűnöket is belefoglalva. Közben meg lehet undorkeltő vigyori pofás, hazug megjegyzéseket tenni. (több szavazó úgy sem lesz)
Fer70
2016. május 14. 23:12
Ó, most látom Viktor, mi az ott a kezedben, amit fogsz és éppen sodorsz ;-) Csak nem??? Ez már függőség és nem csak a Mesteredtől: http://www.kepfeltoltes.hu/view/160514/tuti_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
koronaszepe
2016. május 14. 21:08
Ez tény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!