Migránsok randalíroztak Békéscsabán

2016. május 08. 09:40

Megrongálta a Békéscsabai Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ berendezését, majd kitörte a helyiség egyik ablakát öt iráni állampolgár szombat éjszaka. A rendbontók ezt követően az ellenük fellépő biztonsági őrökre támadtak, székeket dobáltak feléjük. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

2016. május 08. 09:40

Rendbontás történt a Békéscsabai Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban, öt iráni állampolgárt gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók - közölte a rendőrség vasárnap reggel a honlapján.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint szombat éjszaka fél 12 körül az egyik körletben öt iráni állampolgár hangoskodott, megrongálta szoba berendezését, kitörte a helyiség ablakát. A rendbontók az emiatt velük szemben intézkedő biztonsági őrségre támadtak, majd székeket dobáltak feléjük. Az őrök nem sérültek meg.

A befogadó központban még éjfél előtt helyreállították a rendet. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el. Az öt iráni állampolgárt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Az intézményben nyugalom van, a rendbontás Békéscsaba közrendjét nem befolyásolta – emelte ki a rendőrség.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rojtos
2016. május 08. 17:45
"Megrongálta a Békéscsabai Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ berendezését, majd kitörte a helyiség egyik ablakát öt iráni állampolgár szombat éjszaka." Ilyen esetekben szoktam mélázva a kakastollasokra gondolni....
kjkj945
2016. május 08. 15:00
Statárium!!
kukagyerek
2016. május 08. 14:59
"A finesz-kormány megvédi a magyar embereket"
apoa
2016. május 08. 14:53
A Békési rendőrkapitány szerint nincs bizonyíték arra, ogy ki törte ki az ablakot.Rend van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!