Orbán: Sosem volt, sosem lesz strómanom

2016. április 11. 19:37

Vona Gábor arról kérdezte Orbán Viktor hétfőn a parlamentben: Mészáros Lőrinc a strómanja-e? A kormányfő leszögezte: sosem volt, sosem lesz és most sincs strómanja. Leszögezte azt is: sosem volt vagyonos ember és most sem az.

2016. április 11. 19:37

Sosem volt, sosem lesz, most sincsen semmilyen strómanom - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben egy azonnali kérdésre válaszolva. A miniszterelnököt először a jobbikos Vona Gábor kérdezte, azt firtatva: Mészáros Lőrinc a strómanja-e. A kormányfő ezt cáfolva elmondta azt is, hogy 1990 óta országgyűlési képviselő, sosem volt vagyonos ember, most sem az és nem is lesz az.

Az LMP-s Schiffer András arról kérdezte Orbán Viktort, helyesnek tartja-e, hogy felemelték az állami cégek vezetőinek bérplafonját. A miniszterelnök azzal indokolta a változtatást, hogy az Állami Számvevőszék világossá tette, ha fel akarnak lépni a prémiumok, a bónuszok ellen, áttekinthető, világos bérrendszert kell létrehozniuk.

Összesen 514 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. április 12. 17:29
Magyarországnak még soha se volt olyan mocskos, tolvaj, gazember korrupt kormány mint a felcsúti maffia. Fidesz jobban teljest lopásban
balbako_
2016. április 12. 15:07
A siralmas tény amit 25 év alatt összegründolt az ellenzék a szőlőbányák meg a Nárcisz kutya. Mit mondjak elég soványka....
gudmen
2016. április 12. 13:24
"A gyanúsítottak ellen a nyomozás az utóbbi években egyre intenzívebbé vált. A rendőrség öt gyanúsítottat még köröz. „Ez a korrupció és a pénzügyi bűncselekmények elleni egyik legjelentősebb művelet. A korrupció elleni harcban nem leszünk tekintettel sem párthovatartozásra, sem beosztásra” – jelentette ki Nebojsa Stefanovic."
gudmen
2016. április 12. 13:23
"Szerbiában sem divat már az állami korrupció. Egy volt minisztert és 78 másik embert letartóztattak a karácsonyi ünnepek alatt. Szerbia egyrészt készül nagyon az uniós csatlakozási tárgyalásokra, másrészt eljött az idő a politikai megtisztulásra és a példamutatásra az állampolgárok felé, hogy bilincsbe vernek mindenkit, aki a hatalmával visszaél."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!