Liberálisok: A cinikus Orbán polgári berendezkedése csak a szavak szintjén létezik

2016. február 15. 17:43

Polgárosodás helyett elszegényedik az ország a Magyar Liberális Párt szerint, akik úgy látják, hogy Orbán Viktor cinikusan beszél, amikor adócsökkentésről beszél, hiszen az adóterhek növekednek, mivel pedig Putyinnal fog találkozni, ezért nem dicsekedhet az oroszok hazaküldésével sem.

2016. február 15. 17:43

A Magyar Liberális Párt szerint Magyarország a polgárosodás helyett az elszegényedés útjára lépett az elmúlt években, Orbán Viktor polgári berendezkedése pedig csak a szavak szintjén létezik.

A párt ezt a kormányfő hétfői, a parlamentben napirend előtt elmondott beszédére reagálva közölte az MTI-vel.

Szerintük mérhetetlen cinizmusra vall, hogy miközben Orbán Viktor az adócsökkentésről beszél, soha nem látott mennyiségű adófajta és világbajnok mértékű áfa terheli a magyar lakosságot. Miközben a miniszterelnök a kormány otthonteremtési programját dicséri, már most látszik, hogy a családi otthonteremtési támogatás (csok) csak a tehetős családoknak jelent valódi segítséget, de továbbra sem oldja meg a lakhatási szegénységben élő százezrek problémáját – tette hozzá az MLP, amely a családi adókedvezményt igazságtalannak tartja.

A Magyar Liberális Párt szerint Orbán Viktor elvesztette a jogalapot, hogy az oroszok hazaküldésével dicsekedhessen, miután éppen szerdán utazik Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz „a háromezer milliárd forintos adósságot hozó paksi bővítés folytatása érdekében” – olvasható a közleményben.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VéZSé
2016. február 16. 10:46
Nem azért, de amennyiben korrupciót, oligarchikus rendszert akarunk isntallálni Magyarországra, nagyon jó irány az oroszokkal való spanolás. Nézzük meg Ukrajnát. Orosz szimbiózisnak az a következménye, hogy ha átléped az ukrán határt, olyan, mintha visszautaztál volna a szovjetúnióba... már csak a kenyérjegy hiányzik.
smarton
2016. február 16. 08:35
Óh, igen, igen! Nyomjátok csak libsik, ahogy bírjátok. Az egyszeri ember tudja, ha kapálózik a mocsárban, hamarabb süllyed. Jó süllyedést!
Fletonovics
2016. február 16. 08:05
"EZEK" épp olyanok, mint a "PUCCS-FERI-ÉK", nem kell nekik "karaktergyilkos, kivégzik magukat a fékek és egyensúlyok rendszerében"!:)
noMores
2016. február 16. 00:10
Nemigaz! Mert én olvastam, kéremszépen, Márait, nem is egyet, namost ő ír polgárokról. Vagyishát csak szeretett volna, de hát azok nem polgárok, kéremszépen, mert hát kik a polgárok? Hát ott van pl. a Szíjjártó Péter Miniszter Úr, hát annak olyan gyönyörű villája van medencével, na ő egy igazi polgár. Vagy a Vajna Andrád, nahát kéremszépen, ahogy ő a szivarját szívja a kedves feleségével, akinek még gyémántboltot is vásárol, na ilyen egy igazi polgár! Vagy a Rogán Antal Miniszter Úr, aki a minap a Story Magazin gyönyörű bálján mulatott együtt nem mással, mint Lagzi Lajcsival, mert így mulat egy magyar polgár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!