Hoffmann Rózsa szerint nincs nagy gond az oktatásban

2016. február 10. 11:45

Hoffmann Rózsa volt oktatási államtitkár szerint nincs nagy gond az oktatásban, csak a sajtó nagyítja fel az ügyeket. Ezzel párhuzamosan Hiller István a Klik megszüntetésére tett javaslatot a kulturális bizottság keddi ülésén.

2016. február 10. 11:45

Nem a szervezettel van a baj, csak a kisujj fáj – mondta Hoffmann Rózsa a kulturális bizottság keddi ülésén. A volt oktatási államtitkár szerint nincs nagy gond az oktatásban, csak a sajtó nagyítja fel az ügyeket. Ezzel párhuzamosan Hiller István a Klik megszüntetését szorgalmazta. A megbeszélésen a Herman Ottó Gimnázium igazgatója is kifejthette az álláspontját. Madarász Péter leszögezte, hogy nem akarnak kormányokat és rendszereket megdönteni, csak az oktatás helyzetén szeretnének javítani.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
memocrat
2016. február 10. 20:41
"Nem a szervezettel van a baj, csak a kisujj fáj..." Hát, vannak furcsa diagnózisok. Kevesen jó diagnoszták.
harcimarci
2016. február 10. 18:28
kedves Mandiner, ugyan szemlézze már a Pestisracok cikket a centralizált oktatásról.Egészen érdekes a Gallóné féle szakszervezet és a baloldal véleménye a témáról 2010-ben. Úgy tűnik, nincs az a politikai konszenzus, amit a baloldal fel ne rúgna egy kis cirkuszkeltés reményében...
mucsay
2016. február 10. 16:37
istenem, nem ártott még eleget ez a kiskosztümös katasztrófa?
pemete jakab
2016. február 10. 16:34
"Hoffmann Rózsa szerint nincs nagy gond az oktatásban" Ellenzékben a mostani helyzetet pont fordítva ítélné meg. És a Fidesz még hergelné is a pedagógusokat. Az álláspont függ az ülésponttól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!