Hosszú: Nem pénzt kértem

2016. január 06. 14:05

A világ- és Európa-bajnok úszónő szerint nem eredményeiért, hanem azért adnának neki pénzt, hogy a hazai úszó világbajnokságot promózza.

2016. január 06. 14:05

Hosszú Katinka sajtótájékoztatóján elmondta: decemberben nem pénzt kért, nem a saját bankszámláját akarta hízlalni, hanem azt akarta elérni, hogy a Magyar Úszó Szövetség végre lássa el a feladatát. Szerinte ezt a pénzt az elméleti és technikai háttér fejlesztésére kell fordítani. Hozzátette: a szerződésben ahhoz kötik a felkészüléshez szükséges alapfeltételek biztosítását, hogy részt vesz a hazánkban rendezett világbajnokság promóciójában.

Kiss László, az úszócsapat szövetségi kapitánya a tájékoztató után beszélni akart a versenyzővel, de a média képviselőinek jelenlétében az úszónő nem akart vele beszélni.

Összesen 309 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. január 07. 14:33
"Hosszú: Nem pénzt kértem" Nem kértél semmit - csak mindent elloptál! (De ezt egyelőre, olimpiai meg VB-okokból kifolyólag, titkolod...)
Csigorin
2016. január 07. 08:39
Most mar viszont jo lenne ha konkretan eloadna hogy mi is a baja, es mit is szeretne PONTOSAN, mert kezd zold dossziessa valni az egesz.
Kiscsillag
2016. január 07. 01:50
Katinkának agyára ment a dicsőség. Ebből nem lesz Rióban aranyérem.
gudmen
2016. január 07. 00:06
hosszu katinkának émelyeg a gyomra ezektöl korrupt, köztörvényes (fenyövágo) genyoládáktol..mindenkit meg tud venni a rendszer..polt feleségétöl kezdve..az ex-fidelatisos öltönyreklámokig...katinkával rábaxtak...a pénzt pont leszarja..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!