Szembesítették az ellenzékieket a CÖF-ös plakátokkal

2015. október 07. 11:40

Hiller István szerint gondolkodni kellene, Fodor Gábor szerint mindenki alulbecsülte korábban a migránsok számát. A C-Pont a CÖF ellenzéki politikusokat szembesítő plakátkampánya kapcsán kérdezte az érintetteket, hogy látják most az akkori kijelentéseiket.

2015. október 07. 11:40

A Magyar Idők honlapján működő, volt Hír TV-s célpontosok által készített C-Pont arról kérdezte a CÖF plakátjain szereplő ellenzéki politikusokat és párttársaikat, tartják-e még akkori állításaikat. Kunhalmi Ágnes az MSZP-től például igen, szerinte a bevándorlás álprobléma, menekültprobléma van. A szocialista Tukacs István úgy látja, sok-sok toposz nem stimmel az MSZP körül, így az sem, hogy rosszul kommunikálnak.

Párttársa, Hiller István szerint gondolkodni kellene, ő például nem hajlandó mindenre azonnal nemet mondani, amit a kormány mond, csak azért, mert a kormány mondja. A jobbikos Novák Előd szerint pártja programjában semmiféle iszlamizáció nem szerepel, Vona Gábor csakis kulturális értelemben véve dicsérte a muzulmán vallást.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. október 07. 16:42
"tartják-e még akkori állításaikat. Kunhalmi Ágnes az MSZP-től például igen, szerinte a bevándorlás álprobléma, menekültprobléma van. " A hülyeség makacsséggal párosul. Egy évben pár tíz menekült van, a többi népvándor, illegális határátlépő és az EU-ba illegálisan bevándorló. Ágnes jó helyen van az mszp-ben.
Morgen
2015. október 07. 15:31
Már nem itt tartanánk, ha ebből a plakátolásból rendszer lenne! Mondjuk, szerte a világon.
Senye Péter
2015. október 07. 15:18
A ballibek szavazóbázisuk bővülését várják a betelepülőktől.
justiceforhungary
2015. október 07. 15:11
''Fodor Gábor szerint mindenki alulbecsülte korábban a migránsok számát. '' hazudsz !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!