Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Orbán Viktor kivégzésére buzdító DK-s Facebook-csoportra bukkant az Átlátszó

2015. október 20. 07:55

Niedermüller Péter DK-s EP-képviselő is tagja annak a háromezer szimpatizánst számláló, webcímében a Demokratikus Koalíció Nyíregyháza nevet tartalmazó zárt Facebook-csoportnak, melyben Orbán Viktor kivégzését tekintenék a magyar politika legüdvösebb fordulatának. A Facebook-oldalra az Átlátszó bukkant rá.

2015. október 20. 07:55

Orbán Viktor miniszterelnök kivégzésére buzdít egy Facebook-csoport - írta az Átlátszó blog hétfőn. A cikk szerint a webcímében a Demokratikus Koalíció Nyíregyháza nevet tartalmazó csoport több mint háromezer tagot számlál, egyik tagja Niedermüller Péter DK-s politikus, európai parlamenti képviselő.

A Facebook-csoport leírásában csupa nagy betűvel az olvasható, hogy „A  DIKTÁTOROKAT A VILÁGON A NÉP HARAGJA ÖLTE MEG !!! ORBÁN MOST RAJTAD A SOR !!! A MAGYAR NÉP NEM AKARJA,HOGY EGY DIKTÁTOR SANYARGASSA A MAGYAR NÉPET.

A borítókép pedig egy akasztófa, valamint az alábbi feliratok: „Remélem a történelem itt is megismétli önmagát! A Nicolae Ceausescu román diktátor mintájára felállított Magyar Népbíróság ítélete: Orbán Viktor vezette FIDESZ-KDNP kormány” - idézte a Facebook-oldalt az Átlátszó blokk cikke, és a szerző hozzátette: „s illusztráció ugyebár a bitófa”.

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
he-he
2015. október 21. 05:35
Mi ezzel a probléma?
yes_we_can
2015. október 20. 23:34
Régóta állítom:leginkább mi,a tömeg tehetünk a dolgok ilyetén állásáról.Húsz évvel ezelőtt,amikor a Fidesz levált a liberálfasiszta pártról,beindult a gépezet,azóta a konzervativizmus felé fordult párt lett a gyűlölködő,minden rossz origója,és különösen kiemelve O.V.,aki az ő megfogalmazásuk szerint 25 éve irányítja Mo.-t,bárki is van kormányon.Mondják mindezt habzó szájjal,gyűlölettől fröcsögve.Mi,a tömeg pedig velük gyűlölködünk és visszaszavazzuk az országot évtizedekig uraló,a nép szellemiségét évtizedekre tönkretevő aljasokat.Sosem fogunk tőlük megszabadulni.
asszem
2015. október 20. 22:19
Nagyjából arról szól a történet, hogy a Nagy Tesó, legyen ő bármely tévéadó vagy virtuális hírportál, az általa terjesztett információk által képesek az általuk gyártott különféle hírekkel a megcélzott, azokra odafigyelni hajlamos célszemélyeket rövid időtávon belül rendkívüli hatásfokkal meghipnotizálni. Azaz például a nyugati országokban megtapasztalható jelenlegi népvándorló ellenes hangulatkeltések, illetve legújabban megtapasztalható nyílt tettleges kirohanások is hasonlóképpen ezen virtuális elektronikus médiáknak a rendkívüli mértékű a polgárokra való szuggeráló jellegű közvetlen ráhatási képességének tudhatók be. Vagyis, míg Magyarország teljes visszafogottsággal kezelte az anyaországi népvándorlási történéseket, eladdig a nyugati médiák jó része már a kezdetektől habzó szájjal uszít az Európába elmenekülni próbáló idegen földönfutóvá vált jövevények ellen. Aminek aztán meg is lett az eredménye: a hírek szerint a zisteni nyugaton immár több mint 500támadás érte a népvándorlókat. Tehát az elektronikus sajtón keresztül, megfelelő uszítási idomító taktikákat alkalmazva rövidtávon bármire rá lehet venni az ezen elektronikus médiák csapdájába gyanútlanul besétáló személyeket, mi több arra is be lehet kódolni őket, hogy valaki közülük, aki esetleg ráadásul még a drogok vagy alkohol hatása alatt van, a rajta megejtett nagy tesói hipnózis hatására akár egy államférfi életére is rátörjön! Nagyon komolyan kell venni ezt az apportírozó jellegű kiadott ukázt már csak azért is, mert bár a virtuálisan továbbított parancsutasítás, csak rendkívül rövid ideig, kb. úgy 14-16 óra erejéig képes kifejteni teljes hatásfokkal hipnotizáló jellegű hatását.Viszont azzal, hogy ezen hírt a különböző virtuális médiák újból meg újra beolvassák az ezen a médiákon szocializált tömegeknek, ezáltal az történik, hogy a kiváltott, gyilkosságra bekódoló hatású kezdeti parancsutasítás mindannyiszor újra aktiválódik az arra kapható zavarosabb elméjű egyének tudatalattijában. Teljesen mindegy, hogy mely virtuális média mondja el újból meg újra hírszenzációként tálalt illető gyilkolásra buzdító eredeti szöveget, ugyanis annak akcióra késztető beélesítő jellege mindannyiszor újraaktiválódik, ahányszor az illető szöveg eljut a potenciáli,s elektronikus médiákon keresztül idomítható, teljesen agymosott elkövetőkhöz. És ugyanez történik akkor is, amikor egy-egy közelgő erdélyi ünnepi rendezvényünk alkalmával a bukaresti elektronikus médiák vad vehemenciával uszításba kezdenek teljes gőzzel ellenünk. S leszünk számos esetben ilyenkor önhibánkon kívül, virtuálisan megvadított előemberék áldozatai. Miközben az elkövetők maguk is a valójában csupán olyan áldozatok volnának, mint akiket a virtuális médiák folyamatos nyüvése időközben átalakított felszínes gondolkodású, könnyen bármiféle várható negatív végkicsengésű cselekedetre beprogramozható kamikázé egyénekké!
kuc-kuc
2015. október 20. 19:43
Ha lefejtjük erről a témáról a politikai motivációt s tüzetesebben belegondolunk vajon jó lenne e az ország számára ez az esemény? .... pár hónapja mondotta Demján Sándor , hogy "jó hogy még nem lövünk egymásra"! Lehet hogy eljött az ideje???? Jelenleg az ország kifosztása zajlik minden féle ellenállás nélkül. Azonban ez a belenyugvás látszólagos - a nyugodt felszín alatt hatalmas erők feszülnek egymásnak. ...elég csak a Bige-Csányi ellentétre vagy a Simicska - Orbán(Mészáros) ellentétre gondolni. A köznéptől ma már vajmi kevés lopható el , mára már csak egymástól tudnak "lopni" az urak. S ilyenkor bizony akár még elő is kerülhetnek a fegyverek. Nem hinném hogy Orbán ilyetén történő félre állítása megoldás lenne ...persze mindig lehet olyan érdek csoport amely elveszítheti a fejét s akkor bizony Orbán odadobása a plebsznek még megoldás is lehet átmenetileg. Mindenesetre Orbán erőszakos félre állítása valós opció lehet a mai szabad rablásos világban - csak ennek a félre állításnak a kezdeményezője inkább várható a gazdasági szereplők részéről mint széles tömegek által.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!