A Magyar Kormány részvétnyilvánítása

2015. október 06. 14:39

A rendszerváltás utáni szabad Magyarország első demokratikus úton megválasztott köztársasági elnöke tíz éven keresztül legjobb tudása szerint szolgálta az újjászülető magyar demokráciát.

2015. október 06. 14:39
Kormányzati Információs Központ

A Kormány őszinte részvétét és együttérzését fejezi ki a mai napon elhunyt Göncz Árpád családjának. A rendszerváltás utáni szabad Magyarország első demokratikus úton megválasztott köztársasági elnöke tíz éven keresztül legjobb tudása szerint szolgálta az újjászülető magyar demokráciát. A Kormány - a családdal egyeztetve - későbbiekben gondoskodik a méltó temetésről.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2015. október 06. 19:53
" tíz éven keresztül legjobb tudása szerint szolgálta az újjászülető magyar demokráciát." Még ebbe is belefér az én véleményem is: " ... legjobb tudása szerint ..." ;-)
balbako_
2015. október 06. 17:28
A széknek szól nem az embernek és ez így van jól. Azóta különb köztársasági elnökök jöttek...
OberEnnsinnen
2015. október 06. 16:41
" A rendszerváltás utáni szabad Magyarország első demokratikus úton megválasztott köztársasági elnöke tíz éven keresztül legjobb tudása szerint szolgálta az újjászülető magyar demokráciát." Mennyivel másként élnénk, ha mindezt Pozsgai Imrével kapcsolatban mondhatnánk el.
Forsz
2015. október 06. 16:28
"A rendszerváltás utáni szabad Magyarország első demokratikus úton megválasztott köztársasági elnöke" ---------------------------------- Nem értem ezt a kormánynyilatkozatot. Miféle megválasztásról van szó. Egy paktum alapján lett nevezett a köztársaság elnöke. A többiről pedig ezúttal nem kívánok véleményt mondani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!