Illés Zoltán korrupciót sejt, Koós János videobombol

2015. október 15. 11:37

Miközben Illés Zoltán korrupciót sejtetett a mögött, hogy a kormány a szemétégetést preferálja az újrahasznosítás helyett, váratlanul feltűnt Koós János táncdalénekes.

2015. október 15. 11:37

Magyarországon a háztartási hulladék 70%-a szemétlerakókba kerül, kisebb részét pedig elégetik. Ezen az arányon változtatna a kormány, Lázár János szavai szerint további hulladékégetőket építenének az unió irányelvei szerint.

Illést Zoltán volt fideszes környezetvédelmi államtitkár szerint Európában már nem elégetik, hanem újrahasznosítják a hulladékot, és az, hogy a kormány nem ezt az utat követi, vagy a szakértelem hiányának, vagy korrupciónak a következménye.

A videóban 1:02-nél a háttérben feltűnik Koós János táncdalénekes is, de miután konstatálta, hogy a kamera nem hozzá jött, nem nyilatkozott.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csender
2015. október 15. 18:55
Talán ha mondana néhány szót illés elvtárs a kórházi veszélyeshulladékot gyűjtő, SEPTOX nevezetű maffia-cégről, ami sokukat stafírozza. Méghogy korrupció - ő aztán benne volt-van nyakig.
bookmark
2015. október 15. 17:37
A hulladék begyűjtés egyik hiányossága az üveg. Sajnos nincs külön konténer az üvegnek a társasházaknál. Nálunk biztos, hogy nincs. Pedig azt igazán könnyű újrahasznosítani. Franciaországban és Olaszországban biztos, hogy van külön tároló az üvegnek személyesen próbáltam ki őket. A CBA-ba nagyon húzzák a szájukat ha valaki be akar váltani üveget, és ki emlékszik arra hogy tényleg abban a boltban vette-e meg a terméket, máskülönben viheti haza az üres üveget.
nyg
2015. október 15. 16:15
Illés azt állítja, hogy Európában már nem elégetik, hanem újrahasznosítják a hulladékot. Nos, ez egyáltalán nem igaz. Csak egy példa. A környezetvédelmi szempontból mintaországnak tekinthető Norvégiába külföldről is (!) visznek be szemetet, hogy ott helyi cégek elégessék és így energiát nyerjenek belőle. Tehát hasznosítják. Bizony. Van olyan norvég város, ahol az energia felét így állítják elő. És a derék norvégok túlnyomó többségének, 71 százalékának nincs kifogása ez ellen.
csuka
2015. október 15. 15:29
A ZSIDESZ maffia nam akar elszámoltatást: http://alfahir.hu/a_fidesz_valamiert_nem_tenne_elevulhetetlenne_a_politikusi_korrupcio_buntethetoseget
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!