Újabb Magyarország elleni összeesküvésre bukkant a közmédia

2015. szeptember 13. 10:36

Egy picit azért sajnálom őket, ülnek a 80 milliárdos pénzesbödönben, fullba tolják a hamisítás, manipuláció, rosszindulat, elfogultság, propaganda, pártseggnyelés valami egészen egyedi és különleges egyvelegét.

2015. szeptember 13. 10:36
zero

Egy picit azért sajnálom őket, ülnek a 80 milliárdos pénzesbödönben, fullba tolják a hamisítás, manipuláció, rosszindulat, elfogultság, propaganda, pártseggnyelés valami egészen egyedi és különleges egyvelegét (hungarikum?), tök feleslegesen. Mert aki nézi az M1-et már rég nem kell meggyőzni semmiről, a többiek meg kiröhögik ezeket a jó pártmunkásembereket, akik magukat »újságíróknak« meg »szerkesztőknek« hívnak…

Tegnap egy 4 perces (!) riportot dobtak össze rutinból, amivel zseniálisan két témát is egybegyúrtak. Találtak 2 szír menekültet, akik ugyanazt mondták, mint a Human Rights Watch, vagyis hogy úgy bánnak Magyarországon a menekültekkel, mint az állatokkal, és továbbgondolták a riportot, hogy eközben Nyugaton sem jobb a helyzet.

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olvaso9
2016. március 05. 11:37
Ugyanazt gondolom a Vastagbőr-ről, mint amivel ők vádolják a közmédiát. Hogy nincs bőr a képükön...
káli
2016. február 20. 17:48
Ennek mi köze ahhoz hogy az m1 hírhamisító!
káli
2016. február 20. 17:48
Lassan 5 éve minden nap bajai videó megy az m1-en mi! DDD
kitiltott
2016. január 10. 15:15
Roppant kíváncsi lennék hogy a komplett magyar ballib média újságostól tv-stül internetestül mennyi pénzt emészt fel.. ebből mennyit vallanak be mennyi pénz megy zsebbe.. kinek a zsebébe.. ezért mit várnak cserébe tőlük. a teljesség igénye nélkül ezek a ballib magyar ellenes sajtó "termékek" TV egyoldalú híradások ATV RTL klub Story TV Hír 24 TV2 Újság"hírgyártók" HVG 168 óra Népszava Népszabadság Hócipő VG Vasárnapi hírek Internetes gyűlölködők 444 Origo.hu Index.hu NOL.hu Népszava.hu Kettős Mérce Vastagbőr Vincent Átlátszó a zsidó származású újságírók által írt blogok 90%-a valamint nagyon kíváncsi lennék a DK az Együtt a PM és a MOMA a MLP Igazi költségvetésére részletezve a külföldi támogatókat. ki indulva abból a tényből hogy a külföldieknek akkor érdekük a magyar újságok támogatása ha olyant alkarnak elérni amit a magyarok amúgy nem támogatnának..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!