Gyúrós-e vagy?

2015. augusztus 09. 12:31

A gyúrás, mint sport, divat és mozgalom nyomában járt az Y Diagnózis csapata.

2015. augusztus 09. 12:31
A felnőttek aggódnak tanítványaik és gyermekeik egészségéért, mert fiúk és lányok eszetlenül kezdtek bele a kondizásba. A szülők hatalmas dobozokat, tégelyeket látnak a gyereknél, aki reggel, délben és este is porokat iszik és kapszulákat fogyaszt. Kokszolnak? Szteroidozzák magukat? Bele fognak halni? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az Y Diagnózis.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2015. augusztus 10. 14:02
nincsen ezekkel a srácokkal semmi baj, viszont megjegyezném, hogy fiúként is érdemes foglalkozni a comb és vádli edzésével..
Tintamin
2015. augusztus 10. 10:56
Minden sport fasza. Ha az embernek súlyemelgetés jön be, akkor az, ha a tollaslabdázás, akkor az. Bakker, szénné is ihatnák/cuccozhatnák magukat, teljesen rendben van a dolog. Az meg, hogy kizárólag a külsőség számít, meg hogy mit osztasz meg a fácsén, nem az ő hibájuk, majd megtanulják saját kárukon, hogy a 88-as bicó nem minden, max. egy borzasztóan ostoba lánykára lesz elég.
Nannyó
2015. augusztus 10. 07:27
Az edző bácsit ajánlanám olyan műsorszerkesztőknek, akik fiataloknak szóló tévéműsorokat csinálnak.
Nannyó
2015. augusztus 10. 07:24
Végignézve ezt a riportot megállapítható, hogy a testépítésnek semmi köze a sporthoz, az igazi sporthoz. Az igazi sportnál is kialakul egy függőség, de az a mozgás iránti igény lesz, nem mindenféle patkányméreg, amit ezek a testépítő gyerekek magukba tömnek, a gyártók nagy örömére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!