Összekeverte Orbán tanácsadóját az izraeli miniszterelnökkel az RTL Híradó

2015. július 08. 13:45

Az RTL Híradó kedd esti adásában Arthur J. Finkelstein helyett Benjámin Netanjahu fotójával illusztrálták a kormány nem hivatalos tanácsadójának tulajdonított mondatokat. A kérdéses részt kivágták az online archívumból.

2015. július 08. 13:45
mandiner .

Christiane f mikroblogger vette észre, hogy az RTL Híradó kedden Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök fotójával illusztrálta az Arthur J. Finkelsteinnek, Orbán Viktor nem hivatalos tanácsadójának tulajdonított mondatokat, miszerint a politikában szükség van az ellenségképre. A csatornát alighanem a Google képkeresője vitte jégre, mivel az Arthur Finkelstein kifejezésre keresve a második képtalálat épp a kérdéses fotó – ezen azonban nem a politikai tanácsadó, hanem egyik ügyfele, az izraeli miniszterelnök látható.

Az adás végén a műsorvezetők bocsánatot kértek a hibáért, a kérdéses rész azonban teljesen hiányzik az RTL Most online archívumában szereplő teljes híradóból, ami a maga 44 perc 21 másodperces hosszával néhány perccel rövidebb is a többi, jellemzően 46-47 perces adásnál.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fer70
2015. október 27. 15:31
Néha belezavarodnak az "objektív" tájékoztatásba na! Nem könnyű àm non-stop Orbánt mocskolni :-)...
na még ez is
2015. október 16. 12:00
Tudod mi a különbség? Ők ott azonnal, élő adásban észlelték a hibát és elnézést kértek. Az m1-nép ez nem tűnt volna fel senkinek...
na még ez is
2015. október 16. 12:00
Ennyi? Még nem kaptad kézhez a véleményed a pártközpontból?
Fer70
2015. október 03. 21:17
Néha belezavarodnak az "objektív" tájékoztatásba na! Nem könnyű àm non-stop Orbánt mocskolni :-)...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!