MKKP-elnök: Simicska Lajosnál vettünk plakáthelyet, mert nincs más lehetőség

2015. július 02. 08:26

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke azt állítja, hogy a Vastagbőrrel közösen kihelyezett 500 ellenplakátnak azért a Publimontnál vettek helyet, mert nem volt más lehetőségük. A több mint negyvenezer plakáthelyből azonban csak bő ötezer tartozik a céghez.

2015. július 02. 08:26

Kihelyezték a kormányzati plakátokra reagáló első ellenplakátokat – számol be felcsúti és alcsúti tudósításában az ellenkampány egyik szervezője, a Vastagbőr. A videóriportban megszólaló Kovács Gergely, az MKKP elnöke arról beszél, hogy azért a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó plakátcégnél vettek plakáthelyeket, mert nem volt más megoldás: „Mi sem örülünk neki, hogy a Publimontnál tudunk hirdetni, de hát egész egyszerűen nincsen más lehetőségünk. Az az érdekes ebben egyébként, hogy egy évvel ezelőtt nem is lehetett volna egy ilyen kampányt megcsinálni, emlékszik mindenki, mennyi óriásplakátja volt az ellenzéknek anno. De nyilván, amint majd kormányra kerülünk, lesz saját óriásplakátcégünk, akkor nem lesznek ilyen problémák.”

Kovács állításával szemben nem csak Simicska cégeinél (vagy a Garancsi István által megvásárolt ESMÁ-nál) van lehetőség ilyen volumenű kampány lebonyolítására. Több mint negyvenezer óriásplakáthely található országszerte, amiből 5100 tartozik a Publimonthoz. 2009-ben a Jobbik ezer plakátos kampányt bonyolított egy hónapon át, 12 millió forintból kisebb, független, hazai tulajdonban lévő cégek felületein. Akkor Dúró Dóra így indokolta ezt: „fontos volt számunkra, hogy elkerüljük a multinacionális cégeket és Simicska Lajos cégbirodalmát, ezért kisebb magyar vállalatokkal szerződtünk a plakátok kihelyezésére”.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zod
2016. augusztus 08. 20:07
Nekem a remek időzítésük tetszik igazán. Kijöttek a plakátjaikkal mikor már mindenki számára világos,hogy gondok vannak a bevándorlókkal.
lavor
2016. augusztus 08. 20:07
Szánalmas, de legalább szar.
néhai Ch.Pilot
2016. augusztus 08. 20:07
Azért a Simicskához tartozó helyet választották, mert ingyé' adta. Így az összegyűlt píz (mostanában így nevezik a Soros-féle több részletben jövő átutalásokat) egy részét megtarthatták.
cutcopy
2016. augusztus 08. 20:06
Ja hogy Simicskának gyűjtöttetek össze egy kis zsebpénzt.. és ezt tudják adományozó szimpatizánsaitok is..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!