Kikerültek a Vastagbőr és az MKKP ellenplakátjai

2015. július 01. 12:11

Kikerültek a kormány bevándorlásról szóló plakátjaira reakcióként készült, közösségi finanszírozással támogatott ellenplakátok. A Vastagbőr és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt közös akciójában készített plakátokból Felcsútra és Alcsútra is jutott. „Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, be kell tartanod a törvényeinket!” – áll az egyiken.

2015. július 01. 12:11

Június 8-án jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) és a Vastagbőr blog, hogy a kormányzati bevándorlós plakátkampányra reagálva ellenplakátokat szeretnének kihelyezni az utcákra. Ehhez gyűjtést is indítottak, amire végül több tízmillió forint jött be. A plakátok a napokban kerültek a közterekre.

Felcsútra és Alcsútra is kerültek ki plakátok. Ezekre egyrészt a „Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, be kell tartanod a törvényeinket!” szövegű figyelmeztetés; másrészt a klasszikus Kétfarkú-szöveg, az „Itt hamarosan űrállomás épül”, illetve az űrhajós filmekből elhíresült mondat átértelmezéseként a „Felcsút, we have a problem!” mondat került. A táblán apró betűvel jelzik a készítők a rendőrségnek, hogy ezeket a plakátokat nem kell őrizni.

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. július 01. 22:13
Ezután a plakátozás után a művelt nyugat soha többé nem fogja bevenni a diktátorozást meg a sajtószabadságot sem fogja hiányolni senki sem Magyarországról.. aki mást ír és mond az HAZUDIK!!! Jelentem a baloldal a mai nappal a plakátok kihelyezésével saját maga "megszüntette" az eddig is csak a szavaikban létező de általuk oly sokat emlegetett "zorbánrezsimet" Magyarországon.. Ugyanis ezt a plakátozást a gyűjtést a büntetlen plakáttépkedést diktatúrában de még demokráciában sem tehették volna meg.. egyébként had kérdezzek vissza ... kedves népét és a szegényeket féltő baloldali plakátokra adakozó.. mennyi lélegeztető gépet mennyi levest mennyi lisztet cukrot lehetett volna szétosztani ebből a plakátokra szétszórt pénzből? van még kérdés Ildikó?
kitiltott
2015. július 01. 22:02
Vastagbőrnek : Megígértük le tépjük!!! csak aztán majd ne csodálkozzatok rajta... Lehet majd menni szivárványos pedofil EU apucihoz cumizni, hogy megint bántanak benneteket.. pedig még el sem kezdtük :) ez volt az első és az utolsó húzásotok..
vigyor
2015. július 01. 16:22
Agyament baromság...de legalább pörgeti a gazdaságot.
pemete jakab
2015. július 01. 15:28
„Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, be kell tartanod a törvényeinket!” Orbán a Törvény. Ergo: definíciószerűen betartja. És mivel ő a Törvény, ezért bármikor meg is változtathatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!