Fidesz: Hazavárjuk a külföldön élő magyarokat

2015. július 28. 16:20

A Fidesz sajtóirodája közleményben reagált Szél Bernadett nyilatkozatára. Azt írják, a fiatalokat a baloldal üldözte el, pártjuk viszont minden eszközzel azon dolgozik, hogy hazahozza az elvándoroltakat.

2015. július 28. 16:20

A Fidesz sajtóirodája közleményt juttatott el a Mandinerhez, melyben reagálnak a Szél Bernadett keddi sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Az LMP társelnöke arról beszélt, hogy Orbán Viktor kormányfő jogosan fél a kivándorlóktól, hiszen ők valós tükröt tartanak az alacsony béreken alapuló, megbukott gazdaságpolitikája elé. A kormánypárti közlemény így szól: 

A baloldallal ellentétben, aki elüldözte a magyar fiatalokat, a Fidesz-kormány minden lehetséges eszközzel azon dolgozik, hogy stabil hátteret biztosítson számukra és hazahívja őket. A tartós gazdasági növekedés, a munkahelyteremtő programok, a Munkahelyvédelmi akció, a növekvő minimálbér és életpályamodellek, valamint a 100 millió forintos Gyere haza fiatal program is mind ezt a célt szolgálja. A Fidesz-kormány azt vallja, hogy mindenki, aki szeretne, lásson világot, tanuljon nyelveket, szerezzen tapasztalatokat külföldön, de Magyarország visszavárja őket.

Felszólítjuk az LMP-t, hogy a politikai hangulatkeltés helyett inkább Magyarország valódi problémáival foglalkozzanak, például azzal, hogy illegális bevándorlók áradata veszélyezteti Magyarországot és Európát. Jobban tennék, ha ennek a problémának a megoldásában nyújtanának inkább segítséget, úgy hogy támogatják a szigorúbb szabályokat és a biztonsági határzár felépítését.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2015. július 28. 20:52
Kezdjuk egy mukodo berlakasmodellel. Ahol berbeado es berlo korrektul vedve van egymas gorenysegeitol es minden legalis.
Gombóc XVI. Artúr
2015. július 28. 20:21
Azért az nem akármi, hogy még ide is bekerült "az illegális bevándorlók áradata". Nagyon pörög a kampány. Azért ez az Árpi nagyon tud! Szerintem a következő fejezet az lesz, hogy a bevándorlók veszélyeztetik a rezsicsökkentést! Azért az is nyilván nem véletlen, hogy a "100 millió forintos Gyere haza fiatal program"-ról semmi konkrétum nem hangzik el. Vagyis ez is kidobott pénz. Jut eszembe, Gyurcsányahibás!!
radical
2015. július 28. 16:48
Hülye idióta fideszes propaganda duma! Ilyen minimálbérért közmunkáért és közállapotokért nem fog senki haza jönni,sajnos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!