Megszólalt az Orbán-beszéden megismert man bun-os srác

2015. június 08. 20:01

Maczó Illés a budavári Fidelitas tagja. Nem tudja, mi az a hipszter, a farmermellényt undorítónak találja, a miniszterelnökre pedig csak odafigyelt.

2015. június 08. 20:01

Nagyon rövid, mindössze másfél perces interjút készített a Fidelitas azzal a man bun-os sráccal, akit még a 444 szúrt ki Orbán Viktor ötév-értékelő beszéde alatt. A Fidelitas-interjú azzal indul, hogy a riporter megjegyzi: a 444 ugyan elcsodálkozott a man bun-os srácon, de nem kérdezte meg őt, hogy kicsoda, miért van ott, és mi ez a fizimiska. Csakhogy erre a 444-nek nem volt módja, mivel nem engedték be őket a rendezvényre. 

A srác egyébként a Fidelitas riporterének elmondta, hogy nem tudja mi az a hipszter, így nem is tudja, hogy az-e. Néhány dolgot viszont elmondott, ami szerinte a hipszterek jellemzője lehet, rá viszont nem jellemző: így nincs iPhone-ja, és a farmermellényt is undorítónak találta.

Maczó Illés – aki egyébként a budavári Fidelitas tagja – azt is elmondta, hogy nem áhitattal nézte Orbánt, hanem csak  odafigyelt rá.

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. június 09. 00:05
Szóval akkor ha jól értem a "man bunos hipszter" az annyit tesz magyarul, hogy kontyos csöves? Akkor miért nem ezt írták? Mégis milyen olvasóközönségre számít a 444 az ilyen idegen nyelvezetű cikkjeivel?
koronaszepe
2015. június 08. 23:43
Istenem, de nagy hír, van egy trendi fizimiskájú fidelitaszos. Cool fideszesnek lenni.
gwrf
2015. június 08. 22:37
a jövő vezetője.
szintiboj
2015. június 08. 21:34
Anyám.... hát erre büszkék lehettek menetesek :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!