Déli határ: együtt dolgozik a szerb és a magyar rendőrség

2015. június 22. 12:55

A jövő héttől négy mobil hőkamera és húsz magyar rendőr teljesít majd szolgálatot Szerbiában, a macedón határon. Eközben a szerb, magyar és osztrák rendőrség közös nyomozócsoportot hoz létre az embercsempészet ellen.

2015. június 22. 12:55

Az illegális migráció elleni közös határrendészeti és bűnügyi fellépésről állapodott meg a szerb és a magyar rendőrség vezetője hétfőn Szegeden. Papp Károly magyar országos rendőrfőkapitány a megbeszélést követően elmondta, a jövő héttől négy mobil hőkamera és húsz magyar rendőr teljesít szolgálatot Szerbiában, a macedón határon.

Az embercsempészés elleni fellépés érdekében a magyar, a szerb, valamint az osztrák rendőrség közös nyomozócsoportot hoz létre – közölte az altábornagy, miután a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon találkozott Milorad Veljoviccsal, a szerbiai rendőrség igazgatójával.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2015. június 22. 14:51
Nagyon helyes. Csak nehogy provokatív szempontból elkezdjék lőni a Magyar határőröket! A Macedónoktól kitelik, és sztem a Szerbek is röhögnének egy nagyot.
yanoo
2015. június 22. 13:21
Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy magyar rendőr, egy osztrák csendőr egy szerb hőkamera és egy orosz hússaláta.A rendőr, a csendőr és a hőkamera a padon foglaltak helyet, a hússaláta az asztalon egy tálban. Idő:délután hét óra. Színhely: Közép-európa, Ásotthalom, egy távoli eldugott kis falu az alföld valamelyik szegletében, ahol néhány ottfelejtett tanyasi és egypár nyomorult arab tengődik. Személyek.személytelenek. Történik:semmi.
Laibach
2015. június 22. 13:07
A gazdasági menekültek már korábban megérkeztek és elég jól szívják a vérünket. "..Először mi sem hittük el, milyen blokkot kaptunk az Asia Centerben..." http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/ez_az_aruhaz_a_vasarnapi_zarva_tartas_legnagyobb_nyertese.1045252.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
medve
2015. június 22. 13:07
Na, mégis tudnak lépni a szerbek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!