Bombagóllal nyertünk Finnországban

2015. június 13. 21:38

Stieber Zoltán 82. percben rúgott hatalmas góljával 0:1-re nyertünk Finnországban, közel járunk így a csoport 2. helyéhez.

2015. június 13. 21:38

A labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának F csooportjában a 6. fordulóban fontos győzelmet ért el a magyar válogatott Finnországban: egy góllal 0:1-re nyertünk Helsinkiben. A győztes gólt Stieber Zoltán rúgta a 82. percben, de a magyar válogatott a meccs nagy része alatt uralta a pályát.

Az EB-selejtezőcsoportból az első két helyezett automatikusan kijut majd az EB-re, míg a 3. helyezett pótselejtezőt játszhat majd.

A csoport állása:

1. Románia 13 pont

2. Észak-Írország 12 pont

3. Magyarország 11 pont

4. Finnország 4 pont

5. Feröer 3 pont

6. Görögország 2 pont

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. június 14. 19:14
Azt ugye vágjuk, hogy a magyarországi szakmai krémje egy raklap FOS!?!! Idejön egy figura, aki már a németeknél szívta magába a munkamorált, és egyből sikeres lesz ugyanabból a szar alapanyagból. Hogy a picsába, kedves elvtársak??? Hát úgy, hogy nálunk azok, akiknek a focihoz közük van, tanulatlan, dilettáns suttyók, akik csak ugatják a szakmát, de soha nem tanulták. A fideszes fociból soha nem lesz világszínvonal. Nagy a pofánk az Aranycsapattal, de ezek megrekedtek azon a szinten, a világ elment mellettünk, és a gyökér edzők nem tanulnak, csak a "magyar fineszt" emlegetik. Ami létezik kézilabdában, vízilabdában, jégkorongban, dzsúdóban, kajak-kenuban, vívásban, sportlövészetben, sakkban, snapszerban, de FOCIBAN NEM. Ennyi.
yanoo
2015. június 14. 10:42
Egy liberálisnak eleve rémálom egy válogatott mérkőzés.Lengenek a nemzeti zászlók, rasszista, kirekesztő módon a saját népének fiainak ( lányainak)szurkol, semmi nemzetköziség, semmi öszefogás.Nem véletlen utálják a liberálisok a sportot.Akit tornából felmentettek az iskolában, nagy valószínüséggel liberális lesz.
poppyflower again
2015. június 14. 10:03
Két gyenge csapatból a jobban akaró győzött, Ennyi van, ezzel is elégedettnek kell lennünk. A sadionprogram majd helyre teszi a magyar futball jelenlegi gyengeségeit.:)
KannibálTatárÚr
2015. június 14. 09:47
Most látszik a hiba, hogy a görögökkel miért csak X-re mentünk. Győzni kellett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!