Kivitte az utcára az internetet a Hello90

2015. május 18. 13:20

Különböző, internetről szedett offenzív kommenteket nyomtatott ki és vitt az utcára a Hello90 csapata. Nem arattak osztatlan sikert.

2015. május 18. 13:20

Ha az utcán zavar, a neten miért nem?” – tette fel a kérdést a Hello90 csapatának videója, miután kinyomtattak és közzétettek néhány sértő, trágár internetes kommentet az utcán. Sokan felháborodtak.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2015. május 19. 05:12
Nem igaz, hogy az utcán, vagy a lakóhelyen, szomszédságban nem hallani trágárkodást, káromkodást. Ami mindenhol zavaró. Csak az utcán a szó szerencsére elszáll, míg a neten megmarad. És pont tegnap rakta fel ide a Mandi Szekeres cikkét, melynek címében szerepelt a "sz.r" szó. Oké, harcoljunk a neten elharapódzó ronda beszéd ellen, de kettős mérce és csúsztatás nélkül.
chack
2015. május 18. 19:57
Az utcán sem kötelező mindent elolvasni. Ha meg már elolvasta valaki, a neten és az utcán is van választási lehetősége: nagy ívben .... elkerüli, vagy reagál valamit. Mocskolódásra mocskolódással válaszolni nem biztos, hogy értelmes dolog.
1120
2015. május 18. 18:51
Van ezzel az egésszel egy "kis" gond, srácok: az utcán BÁRMELY járókelőnek a pofájába nyomni ilyesmiket nagyon kretén dolog ám! Szemmel láthatóan azok "akadtak ki", akik itt és most találkoztak először ezzel a durván trágár stílussal. Azok viszont, akiknek mindez ismerős volt a netről, "vették a lapot". A kérdés csak az, hogy van-e jogotok az ilyen oldalakra nem látogatókat (főként idősebb embereket) nyíltan provokálni? Szerintem rohadtul nincs! Nem gondolkodásnak mindig ez a vége. Egy lapát trutymó...
Lolka-Bolka
2015. május 18. 16:37
kis buzi anarhista okrok , ki fizet tegetek heeeeee
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!