A Mandiner főmunkatársától retteg az érpataki polgármester

2015. április 27. 13:52

A Legfőbb Ügyészséghez, a Belügyminisztériumhoz és az Országos Rendőrfőkapitánysághoz fordult védelemért és egyúttal büntetőfeljelentést is tett Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere Stumpf András, a Mandiner főmunkatársának egy facebookos kommentje miatt. Stumpf a polgármester egyik legutóbbi videója miatt akadt ki a polgármesterre – akit viszont érzékenyen érintett a poszt hangneme.

2015. április 27. 13:52

Stumpf András, a Mandiner főmunkatársa a Facebookon nemrég arról értekezett a falusi öregember bocsánatkérését fogadó érpataki polgármester videója láttán:

„Ritkán fordul meg a fejemben, hogy szabadcsapatot szervezek, annak élén elmegyek Érpatakra, megfogjuk ezt az Orosz Mihály Zoltánt és videóra vesszük, amint kényszerűen nyalogatja sárcsimbókos csizmám talpát, majd esdekelve bocsánatot kér, amiért nem elég gyorsan zabálta le róla a friss lószart, én nagylelkűen persze megbocsátok, valagba rúgom, hogy most már mehet, takarodó, aztán kiteszem a Youtube-ra az egészet. Most megfordult.”

Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármestert érzékenyen érintette Stumpf kifakadása: levélben fordult a legfőbb rendvédelmi szervek vezetőihez – derül ki a 444 híréből.

„Tisztelt Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Úr! Tisztelt Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr! Tisztelt Papp Károly Országos Rendőrfőkapitány Úr! Szabadcsapatokat szerveznek ellenem a facebook-on a liberális demokraták (és a fizetett nyüszítők és uszítók) egy Stumpf András nevű liberális firkász és bértollnok vezetésével” – közölte a hivatalosságokkal Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester.

A szabolcsi falu vezetője nyomozást, intézkedést követel Stumpf általa uszításnak tartott kommentje miatt, egyúttal felteszi a kérdést: „Vagy nekünk kell megszerveznünk a saját önvédelmünket? Ha van törvényes lehetőség ma Magyarországon támadó jellegű szabadcsapatok szervezésére, akkor van-e és milyen lehetőségek állnak rendelkezésünk védekező csapatok szervezésére és bevetésére???”

Az érpataki polgármester kijelentette: „Kérem, hogy ezen levelemet tekintsék büntető-feljelentésnek”.

Orosz még arról is értekezett, hogy ha a hatóságok „cserbenhagyják” őt, akkor Tyirityán Zsolt betyárseregének segítségét fogadja majd el.

Lapunkhoz még nem érkezett meg Orosz levele vagy feljelentése.

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2015. április 27. 23:08
Hogy picsog a sok buzi jobbikos. Az ilyen posztoknál válik el a szar a májtól, haha. :-) Tanulság 1. A Jobbik szüntelen önigazoló pótcselekvés a reálpolitika helyett 2. OMZ egy nettó elmebeteg, ezt a vak is látja. Védeni a védhetetlent, menteni a menthetetlent mind jobb, mind baloldalon hátlátlan feladat és felesleges erőfesztítés.
dick52
2015. április 27. 20:13
Ez a szerencsetlen fopolgarmester is csak azert nem hattal a moziban, mert elore vannak a szekek.
thymian
2015. április 27. 20:03
Csinálják a feszkót liberálisék. Én csípem a fickót, mert dolgozik. Ellentétben ezekkel az ingyenélő firkászokkal, akik mindig csak negatív híreket hoznak le róla. Ha netán valaki jót mond róla, rögtön megkérdőjelezik, hogy biztos megfenyegette őket, de ezzel csak a maguk sekélyes lelkivilágát mutatják ki. Hogy miben jár és miben nem, egyáltalán nem érdekel. Mindenkinek van valami bolondériája. A mandiner pl. állandóan nyomatja a kerékpáros és boros cikkeit, holott a kutyát nem érdekli. De ugye ők megtehetik, mert ők a "valakik".
2015. április 27. 18:38
Az a bizonyos csizmás iromány egy vérszegény bulvárlapos újságírótól végül is elmenne, de egy Stumpf Andrástól finoman fogalmazva sem szerencsés. Vannak, akiktől egy ilyennél feltétlenül többet vár az ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!