Závogyán Magdolna az új kultúráért felelős helyettes államtitkár

2015. március 14. 17:39

Závogyán Magdolna lett az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkárságának új helyettes államtitkára. Závogyán Cseri Miklóst váltotta a poszton.

2015. március 14. 17:39

Závogyán Magdolna lett az Emberi Erőforrások Minisztériuma kultúráért felelős államtitkárságának új helyettes államtitkára – közölte a tárca szombaton az MTI-vel.

 
A kinevezés március elsejétől hatályos – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.
 
A szaktárca tájékoztatása szerint Závogyán Magdolna közművelődési szakember, művelődésszervező, művelődési és felnőttképzési menedzser, 2012 óta a Nemzeti Művelődési Intézet főigazgatója volt.
 
Szakmai munkáját 2012-ben Bánffy Miklós-díjjal ismerték el.
 
Závogyán Magdolna Cseri Miklóst váltotta a poszton. Cseri Miklós március elsejétől a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Erdély tájegységének megvalósításáért, valamint a szabadtéri múzeumok és tájházak szakmai megújításáért felelős miniszteri biztos.
 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. március 14. 23:33
Lehetne azzal kezdeni a sikeres munkát, hogy ezt seggnyaló, a kultúrát a hatalom eszközévé és játékszerévé tévő Feketét egyből eltávolítja az MMA éléről, és még csak elfekvő melót sem ad neki valamelyik felügyelőbizottságban? Nem igénylek indoklást, egyszerűen kúrja ki azt a kártékony szarházit a picsába. Köszönöm. Ennyi.
alex.leopardi
2015. március 14. 20:57
sikeres munkát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!