Tényleg bojkottál a Fidesz, de már múlt hét óta

2015. március 17. 12:31

A mindennapokban már érződött a Fidesz-bojkott előszele: az utolsó fajsúlyos kormánypárti politikus Szijjártó Péter volt a tévé képernyőjén múlt héten, a többiek folyamatosan mondták le a részvételüket – mondják Hír Tv-s forrásaink. A bojkott és Kövér László Magyar Hírlap-interjúja lehet az oka Rákóczi Péter hírfőszerkesztő távozásának is.

2015. március 17. 12:31
Stumpf András

Megerősítette a Mandinernek a Válasz.hu értesülését Rákóczi Péter: a Hír Tv alapembere valóban távozik munkahelyéről. Rákóczi, akit a nézők híradós riporterként és a Célpont arcaként is ismerhettek, a hírmagazinok és háttérműsorok főszerkesztőjeként dolgozott - 13 évet töltött a jobboldali hírcsatornánál. Rákóczi megkeresésünkre nem kívánta feltárni távozásának okait.

Hír Tv-s forrásaink szerint Rákóczi távozásának határozottan köze van a Fidesznek a csatornát érintő, tehát valóban létező bojkottjához. A Népszabadság ugyan csak ma írta meg, hogy a Fidesz bojkottálja a Simicska Lajos tulajdonában álló Hír Tv-t és Magyar Nemzetet, s Kövér László is szombaton nevezte ellenzékinek e két Simicska-médiumot, azonban – mint beszámolnak – „ha bojkottálnak, úgy nehéz lesz nemzeti, konzervatív televíziót összehozni, függetlenül attól, hogy mik a szándékaink” – mondja egy forrásunk, aki szerint a bojkott nyilvánvalóan Simicska Lajos ügynökvádjára adott politikai válasz a Fidesz részéről.

Névtelenséget kérő forrásunk úgy látja, nem a televízió készítőiről és az ő valós szándékaikról, az ő hozzáállásukról szól a bojkott, hanem arról, hogy a Simicska-féle vád nem maradhat megtorlatlanul.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arandi
2015. március 25. 23:14
"Kövér László Magyar Hírlap-interjúja lehet az oka Rákóczi Péter hírfőszerkesztő távozásának is. " áhá, az a kövér laci aki lényegében lehülyézte a fideszes szavazókat? "A jobboldal médiából tájékozódó része is kárt szenvedett, hiszen egyelőre, még egy rövid ideig orientációs zavarban lesznek, mivel a megszokott orgánumaik más üzeneteket és magyarázatokat közvetítenek, mint eddig”. Jó nem hülyézte le őket, csak gondolkodásra képtelennek tartja őket akiknek szüksége van egy (köz?)médiára hogy ne legyenek összezavarodva...
Arandi
2015. március 25. 23:13
Te tényleg hülye vagy? Az a jó ha a fidesz a "ballib" szintjén van? Jól van baszod, de én nem azért szavaztam a fidesz-kdnpre, hogy kapjak még1 maszop-szadesz csomagot átnevezve.
Arandi
2015. március 25. 23:13
Mellesleg számolja még valaki, hogy a fidesz hanyadjára szavazza le az aktanyilvánosságot? "Az Országgyűlés ma , 67 igen szavazat mellett, 102 nem és 2 tartózkodás mellett nyolcadik alkalommal is elutasította az aktanyilvánossági törvényjavaslatom megtárgyalását. Tisztelet a bátraknak! " http://444.hu/2015/03/17/ismet-leszavazta-a-fideszes-tobbseg-az-ugynokaktak-nyilvanossagra-hozatalat/
MOPO3OB
2015. március 18. 22:35
Pont ezért jön először az újkori magyar történelemben ami még nem volt. A túlzásba vitt vádaskodás és karaktergyilkosság ára. A vádaskodók megkapják a nyakukba Simicskát új vezérnek és semmit nem tudnak tenni ellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!