Liberálisok: Sneidernek nincs helye a Parlamentben!

2015. március 11. 14:27

Az MLP szerint a Jobbiknak le kellene mondatnia mandátumáról Sneider Tamást, miután egy hangfelvétel alapján kiderült, hogy többek között Orbán Viktor édesanyjának vélt cigány származásáról értekezett.

2015. március 11. 14:27

A Magyar Liberális Párt felszólítja a Jobbikot, hogy mondassa le mandátumáról Sneider Tamást, mert a párt szerint a politikusnak sem alelnökként, sem képviselőként nincs helye a Parlamentben. Az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményükben egy a Vigyázó! blogon közzétett hangfelvételre hivatkoznak.

Az MLP azt írta, hogy a hangfelvételen Sneider Tamás többek között azt mondja személyi titkáráról: „gyilkolni akart, és ezért megérdemel egy tapsot”. Ezt megelőzően az országgyűlési képviselő zsidózik, majd megjegyzéseket tesz Orbán Viktor miniszterelnök édesanyjának vélt cigány származására – tették hozzá.

A Liberálisok szerint egyáltalán nem meglepő, ha „egy korábban emberek bántalmazásáért felfüggesztett börtönre ítélt egykori skinheadvezérről” kiderül, hogy továbbra is vállalhatatlan nézeteket vall – áll a közleményben.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2015. március 12. 09:07
Ilyen kérdéseket időnként eldöntenek a választók.
thymian
2015. március 12. 00:56
"megjegyzéseket tesz Orbán Viktor miniszterelnök édesanyjának vélt cigány származására" Vélt, nem vélt, a faluban mondták, ahol mindenki tudja. Hol itt a probléma?
zazriveczazseni
2015. március 11. 21:22
Oktatófim az Iszlám Államtól A felvételen szó esik Dér Zsoltról is, aki a Betyársereg tagja, emellett Sneider Tamás személyi titkára. A felvételen egy férfi (feltehetően annak készítője) azt kérdezi, igaz-e, hogy Dér Zsolt felvette a muszlim hitet, és, hogy a Betyárseregben egy, az iraki ellenállásról szóló „iszlamista propagandafilmet” szoktak vetíteni. Sneider mindkét kérdésre igennel válaszol, megjegyezve, „sokkal jobb, mintha zsidó hitre tért volna át.” A film a bombakészítés, a páncélozott járműrobbantás és a gerillaharc módszereit mutatta be.
Sumi
2015. március 11. 20:05
Fodor koalíciós társa volt annak a pártnak, amelyik az OV-t cigányozó suttogó propagandát annak idején útjára indította. A Jobbik folytatója, ápolója ennek a "hagyománynak", márcsak a MSZP volt szavazóiból merített lenőtt homlokú támogatóik mián is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!