Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Huszonkét jelölt indul a tapolcai választáson

2015. március 12. 16:51

Jogerős a döntés, amely szerint huszonkét jelölt neve szerepel majd az áprilisi tapolcai időközi választás szavazólapján – tájékoztatta az országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda vezetője csütörtökön az MTI-t.

2015. március 12. 16:51

Ughy Jenőné elmondta, hogy nem érkezett fellebbezés a jelöltek nyilvántartásba vétele ellen a választási bizottsághoz a csütörtök délután négy órai határidőig. Ez azt jelenti, hogy a döntés, amely szerint huszonkét jelölt közül választhatnak majd a szavazók az április 12-ei időközi választáson, jogerőre emelkedett – hangsúlyozta.

A jelöltek névsora a következő: Antal Tamás (független), Ács László (Zöldek Pártja), Blazovich Tímea (Földművelők-Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja - FGRP), Borbély József (független), Busi Erika (független), Czigler László (független), Csányi Gyula Sándor (független), Daróczi Sándor Józsefné (független), Fecser János Gyula (független), Fenyvesi Zoltán (Fidesz-KDNP), Filemon Kristóf (Munkáspárt), Galyas István (független), Horváth Magdolna (MIÉP), Köröskényi Kálmán (független), Ladányi György (független), Pad Ferencet (MSZP-DK- Magyar Szolidaritás Mozgalom), Rig Lajost (Jobbik), Sallee Barbara (LMP), Sinkáné Vati Júlia (független), Szepessy Zsolt László (Összefogás Párt), Törökné Juhász Ilona (független) és Turcsán Mihály (független) – közölte a választási iroda vezetője.

Veszprém megye 3-as választókerületében azért kell időközi országgyűlési választást tartani, mert a térség tavaly áprilisban megválasztott fideszes országgyűlési képviselője, Lasztovicza Jenő januárban elhunyt. A voksolás hatvan település választópolgárait érinti.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Castro
2015. március 13. 05:47
http://index.hu/belfold/2015/02/11/osszefogas_szepessy_ukran_letelepedes_csalas/ Kell a mentelmi jog ami a jelölteknek is jár...
Sertés Ákos
2015. március 12. 19:41
A kubatov lista már kevés A zsidesz egyre több kamupártot indít hogy megbolondítsa a buta embereket és leszalámizza a protestszavazatokat Tellik az 50%-os visszosztású, stadionépítésből lopott pénzekből ennyi KAMUPÁRTRA a FizeSS-nek
Élan
2015. március 12. 18:36
Szép hosszú szavazólapot fognak kapni.
=nessuno=
2015. március 12. 18:35
Meghálálja nekik a Fidesz... Szepessy is elmehetne a. Érdekes, mindig a kormány alá játszik. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!