A Bahamákon nyaralt, de szociális bérlakásban él a jobbikos politikus

2015. február 09. 14:29

Szociális önkormányzati bérlakásban lakik Soós Antal jobbikos politikus, aki a Bahamákon töltötte a szabadságát – írja a Pesti Srácok a Hír TV Célpont című műsorára hivatkozva. A tiszaföldvári önkormányzati képviselő azzal védekezik, hogy 15 éve spórolt az útra, pártja viszont vizsgálatot indít ellene.

2015. február 09. 14:29

Két hétig nyaralt családjával a karib-tengeri Bahama-szigeteken Soós Antal tiszaföldvári jobbikos önkormányzati képviselő, aki egyébként szociális önkormányzati bérlakásban él – írja a Pesti Srácok, hozzátéve, hogy egy ilyen utazás több millió forintba kerülhet.

Soós azt nyilatkozta a HírTV Célpont című műsora stábjának, hogy 15 éve spórolt erre az útra, és amit a szociális béren megtakarított, azt az utazásra költötte. A képviselő több közéleti tisztséget is visel és mezőgazdasági tevékenységből is van bevétele, ennek ellenére 30 ezer forintos, szociális alapon mérsékelt havi bérért lakhat önkormányzati lakásban.

A karibi luxusút a Jobbikon belül is felháborodást váltott ki. Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője elmondta: „Egészen biztos, hogy ki lesz vizsgálva, és hogyha az bizonyosodik be, hogy a képviselőnk bárhol, bármilyen szinten hibázott, akkor egészen biztos, hogy a párt valamelyik vonatkozó testülete le fogja folytatni a vizsgálatot, és nyilvánvalóan következménye is lesz.

Soós Antal ellen egyszer már indítottak méltatlansági eljárást a párttársai, mikor kiderült, hogy adótartozása van, akkor azonban a hátralék befizetésével elkerülte a komolyabb felelősségre vonást. 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2015. február 10. 11:12
Én is voltam tegnap szolizni. Igaz nem is lakom szociális bérlakásban.
peti
2015. február 09. 18:06
Arra azért kíváncsi vagyok, hogy lehet ebből jól kihozni az ürgét...
neuhistoriker
2015. február 09. 17:19
7 éjszaka a Bahamákon már 160 ezerért is van.
thymian
2015. február 09. 17:12
A célpont vajon miért nem farkasék 600 milkás sikkasztásával foglalkozik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!