Nem lesz vagyonnyilatkozati eljárás Orbánnal szemben

2015. január 24. 13:01

A DK vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett a miniszterelnökkel szemben, a parlament mentelmi bizottsága azonban elutasította az ellenzéki párt kérelmét. A DK most azt szeretné, hogy Orbán Viktor személyesen számoljon be vagyonosodásának körülményeiről a mentelmi bizottság előtt.

2015. január 24. 13:01

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága elutasította az Orbán Viktor miniszterelnökkel szembeni vagyonnyilatkozati eljárást, amelyet a DK kezdeményezett – közölte Varju László, a DK elnökségi tagja, független parlamenti képviselő szombaton az MTI-vel.

Emlékeztetett, pártja decemberben indítványozott eljárást, szerintük ugyanis a kormányfő vagyonnyilatkozatai „minden részletükben biztosan nem fedhetik a valóságot, mivel a miniszterelnök vagyonosodását a fizetése mértéke soha nem igazolta”. Ám a mentelmi bizottságot vezető KDNP-s Vejkey Imre ezt valamiért nem tartotta érdekesnek – fogalmazott Varju László.

A DK most azt szorgalmazza, hogy Orbán Viktor személyesen számoljon be vagyonosodásának körülményeiről a mentelmi bizottság előtt.

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2015. január 25. 13:31
Azért az már a pofátlanság teteje, hogy a liberális törpepárt akar diktálni ellenzékből az egész országnak! >:-) Nem, baj, Orbán nagy baj, nektek agybaj, foglalkozzatok vele minnél többet, annál erősebb lesz! Ezzel csak szívességet tesztek neki. Legyetek továbbra is undorítóak , aljasak és gecik. Amilyen a lelketek. Szemét hazaárulók! >:-I
dick52
2015. január 24. 17:15
Boszme Rikardo Buzi Gyurcsany Ferenc. El lehet menni stb. Jobb lenne a vilag nelkule.
Akitlosz
2015. január 24. 16:40
"személyesen" Azt mond amit akar. Amíg a politikának csupán a "mondjon le!" meg a "személyesen számoljon be!" az eszközei az esetlegesen simlis, sáros politikusokkal - úgy általában - szemben addig reménytelen ez a politikai berendezkedés. Marad a simli és a korrupció.
Morgen
2015. január 24. 16:11
Én meg rikardoferi ügyleteit szeretném látni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!